Θρύλε είσαι ο ένας & μοναδικός! Με τρεις γκολάρες κατατρόπωσε την Άρσεναλ Οεοοοο!!

Με τρεις γκολάρες-κανονιές (Πάρντο, Φορτούνης, Φινμπόγκασον) ο μεγάλος Ολυμπιακός... πυρπόλησε το Emirates, κέρδισε 3-2 την Άρσεναλ κι έγινε μεγάλο φαβορί για την 2η θέση των ομίλων! Επική εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους». ΜΑΤ Σίλβα σε Βενγκέρ! 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο, ώστε να μπουν στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ... καίγονται για τη νίκη, μετά το κακό τους ξεκίνημα και την ήττα στο Ζάγκρεμπ.

Η αναμέτρηση στο Emirates έρχεται μάλιστα σε μία χρονική συγκυρία, που δεν ευνοεί ιδιαίτερα τους «ερυθρόλευκους». Οι Λονδρέζοι, έπειτα από ένα... διστακτικό ξεκίνημα στις εγχώριες υποχρεώσεις τους, δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό, καθώς προέρχεται από σημαντικές νίκες, τόσο επί της μέχρι πρότινος αήττητης Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι με 2-5 για την Premier League, αλλά και επί της «μισητής» Τότεναμ για το Λιγκ Καπ, εκτός έδρας, με 1-2.

Γουόλκοτ και Αλέξις Σάντσεζ δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράροντας κατά ριπάς, ενώ και η παράδοση δεν είναι με το μέρος των «ερυθρόλευκων». Σε 12 αναμετρήσεις του επί αγγλικού εδάφους από το 1965 κι έπειτα, ο Ολυμπιακός μετράει 12 σερί ήττες, με τρεις εξ αυτών να προέρχονται από την Άρσεναλ.

Από την άλλη, με τους Τσόρι και Ντα Κόστα στην αποστολή, αλλά με μόλις μία προπόνηση στα πόδια τους, ο Μάρκο Σίλβα έχει σαφώς δύσκολο έργο όσον αφορά στη συγκρότηση του βασικού σχήματος, με το οποίο θα παρουσιάσει την ομάδα του στο χορτάρι του «Emirates». Όπως ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει, ο Ολυμπιακός δεν θα παραταχθεί με αμυντικό σχήμα, όπως συνηθίζουν οι περισσότερες ομάδες που επισκέπτονται την έδρα της Άρσεναλ, αλλά θα κυνηγήσουν τη νίκη.

Η ενδεκάδα του Θρύλου
Τελικά ο Μάρκο Σϊλβα ξάφνιασε τους πάντες με την 11άδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος άφησε στον πάγκο τον Μαζουακού, στη θέση του οποίου θα αγωνιστεί ο Σαλίνο.

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας οι Μποτία και Σιόβας, ενώ στα άκρα οι Ελαμπνταλαουί και Σαλίνο.

Στη μεσαία γραμμή παραμένουν οι Καμπιάσο και Κασάμι όπως και στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Φορτούνης με τους Σεμπά και Πάρντο στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγε.

Ρομπέρτο, Σιόβας, Μποτία, Σαλινο, Ελαμπντελαουί, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά, Ιντέγε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ