Μάρκο Σίλβα: Ο 37χρονος που κέρδισε το σεβασμό της Ευρώπης - «Οι παίκτες μου άξιζαν αυτή τη νίκη»

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν οι διακριθέντες στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ –και όχι ένας παίκτης μόνο- σύμφωνα με όσα είπε ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πίστευαν στο θετικό αποτέλεσμα, ενώ θεωρεί πως «κλειδί» του ματς ήταν οι γρήγορες απαντήσεις στις ισοφαρίσεις των «κανονιέρηδων». 

«Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί ποτέ δεν έχουμε νικήσει στην Αγγλία. Γι’ αυτό έπρεπε να μπούμε μέσα και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, να υποφέρουμε και να δώσουμε ό,τι μπορούσαμε. Έτρεξαν πολύ οι παίκτες μου, αλλά μπήκαν με αποφασιστικότητα. Προηγηθήκαμε και πήραμε αυτοπεποίθηση. Όπως είπα, έτρεξαν πολύ οι παίκτες μου, επέφεραν, αλλά άξιζαν τη νίκη σήμερα», δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα στον ΟΤΕ TV και πρόσθεσε: 

«Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα λεπτά που μπήκαν τα γκολ. Το καλό είναι ότι προηγηθήκαμε, αλλά και οι γρήγορες απαντήσεις στα γκολ που δεχθήκαμε. Το κλειδί του ματς ήταν η αντοχή των παικτών και ό,τι πίστεψαν στον εαυτό τους. Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλο, όμως το πιστεύαμε σήμερα. Το ξέραμε και το κάναμε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του ως κορυφαίο: «Η ομάδα ήταν καλύτερη. Δεν ξεχωρίζω κανέναν παίκτη. Αν η ομάδα παίζει καλά, τότε όλοι αξίζουν το αποτέλεσμα. Αυτοί που αξίζουν το μπράβο είναι οι παίκτες μου, αλλά και ο κόσμος που μας βοήθησε πολύ και σήμερα». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ