Έξι αυτοκίνητα με βαρύ οπλισμό, ένα φορτηγό & δύο μοτοσικλέτες βρέθηκαν σήμερα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία

Σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι φαίνεται να είχε ενοικιαστεί από τον Σπύρο Δραβίλα, ενός εκ των ληστών του Διστόμου, ο οποίος αυτοκτόνησε κατά τη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ που πραγματοποιήθηκε στην Αγχίαλο του Βόλου.

Όπως αναφέρει ανώτατος αξιωματικός, εκτιμάται ότι πρόκειται για γιάφκα τρομοκρατικής οργάνωσης και απομένει να διαπιστωθεί τι σχέση έχουν άτομα που έχουν συλληφθεί έως τώρα και αν τα όπλα και τα οχήματα έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ή άλλη ενέργεια.

Εν τω μεταξύ χθες, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των όπλα που βρέθηκαν θαμμένα στο σπίτι του Γ. Πετρακάκου, στο Μώλο Φθιώτιδας.

Τα όπλα, μαζί με άλλα αντικείμενα, πλαστικές μάσκες και πλαστικά καλύμματα χεριού, ήταν θαμμένα στον υπαίθριο χώρο αγροικίας.

Τα μικρά σε μέγεθος όπλα, με το πτυσσόμενο κοντάκι, όπως λένε οι ειδικοί, «βολεύουν» στις ληστείες, αφού μεταφέρονται εύκολα και έχουν μεγαλύτερο διαμέτρημα από τα πιστόλια, ισχύ και σφαίρες.

Όσο για τις μάσκες, εκτιμούν ότι ήταν για να μην καταγράφονται τα χαρακτηριστικά τους από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ τα πλαστικά καλύμματα χεριού, για να μην αφήνουν δακτυλικά ή άλλα αποτυπώματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ