Ο Έλληνας κομμωτής της Βανδή & της Μενούνος τώρα και της Κέιτλιν Τζένερ!

Την ή τον Νο 1 celebrity της εποχής χτένισε ο ΕΈληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος όπως διαπιστώνουμε στο instagram .

Η Κέιτλιν Τζένερ ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής που άλλαξε φύλο και έγινε γυναίκα , πρωταγωνίστρια και στο δημοφιλέστερο reality της Αμερικής τέως πατριός της Κίμ Καρντάσιαν , εμπιστεύτηκε τα ικανά χέρια του δικού μας κομμωτή: «Τόσο μεγάλη τιμή σήμερα με αυτήν την εκπληκτική γυναίκα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κέιτλιν Τζένερ για τη φιλοξενία», έγραψε στη λεζάντα ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Όλα άρχισαν κάπως έτσι με την Αμερική για τον Δημήτρη Γιαννέτο 

Ήταν Αύγουστος του 2013 και έκανε διακοπές στις Σπέτσες, όταν ξαφνικά έλαβε ένα email από τη Maria Menounos που του έλεγε πως, αν όντως πάει στο LA, θα μπορούσαν να κάνουν κάποια project μαζί. Η μεγάλη πρόκληση ήταν εκεί κι έτσι στα τέλη Αυγούστου ο Δημήτρης έφτιαξε βαλίτσες. Η πρώτη δουλειά που έκανε με τη Maria ήταν η φωτογράφιση για το reality show της (που ξεκινά από το Oxygen στις 18 Μαρτίου) και ομολογουμένως ήταν ολίγον επεισοδιακή. Λίγες μέρες πριν τη φωτογράφιση, του ήρθε στο email το λεγόμενο call sheet, όρος που για τον Δημήτρη ήταν απλά κινέζικα, αφού δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. Δίπλα από κάθε συντελεστή της φωτογράφισης υπήρχε ένας τριψήφιος αριθμός, που ο Δημήτρης θεώρησε πως είναι κάποιο εσωτερικό τηλέφωνο («“θα μπερδεύτηκαν, εγώ δεν έχω εσωτερικό στο κανάλι” είπα μέσα μου»), ενώ ως call time αναγραφόταν η ώρα 10.00 το πρωί.

Έτσι, λοιπόν, ο Δημήτρης ξύπνησε στις 06.00, έχοντας ακόμα jet lag, και πήγε για τζόκινγκ στο West Hollywood. Ήταν 08.30 όταν χτύπησε το κινητό του. «Το σηκώνω και ακούω ένα πανικόβλητο “Where are you?”. Αυτή ήταν η πρώτη επαφή με την παραγωγή. Τελικά το 815 δεν ήταν το εσωτερικό μου, αλλά η ώρα που έπρεπε να είμαι εκεί. Οκτώ και τέταρτο! Έφυγα σφαίρα και ευτυχώς τελικά όλα κύλησαν καλά» θυμάται ο Δημήτρης. Πλέον είναι αυτός που επιμελείται το λουκ της Maria σε όλες της τις επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, ενώ ανήκει και στο δυναμικό του πρακτορείου Opus Beauty κάνοντας φωτογραφίσεις για μεγάλα περιοδικά μόδας (ανάμεσα στα οποία και το αμερικανικό Elle).

Τα νέα του Δημήτρη Γιαννέτου από την Αμερική 

Ο Δημήτρης Γιαννέτος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική. Ωστόσο, ο make up artist δεν ξεχνάει τις ελληνικές παραδόσεις και πάνω απ' όλα την ελληνική κουζίνα. Την Ημέρα των Ευχαριστιών θέλησε να μαγειρέψει για λίγους και καλούς του φίλους και επέλεξε ν' ακολουθήσει κατά γράμμα τις συνταγές του Άκη Πετρετζίκη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο πρωινό του Mega και ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει αδυναμία στην μαγειρική του Έλληνα chef. Μάλιστα, επέλεξε να φτιάξει μπανόφι και τσιζκέικ.

Τι έγραψε ο ίδιος για το χτένισμα στην Μαρία Μενούνος την βραδιά των Oscars 
Εμπνευσμένος, λοιπόν, από το vintage Dior Couture φόρεμα που διάλεξε η Maria σχεδόν δυο εβδομάδες πριν τα βραβεία, αποφάσισα να της κάνω κάτι αρκετά τολμηρό για το πρώτο λουκ. Της έκανα το Dior ponytail που είδαμε στη τελευταία collection του οίκου, ένα χτένισμα που δεν μπορεί να αγγίξει όλο τον κόσμο, γιατί αν δεν ασχολείσαι με τη μόδα δεν θα το εκτιμήσεις και πολύ! Όπως για παράδειγμα η μαμά μου στο χωριό που όταν τη ρώτησα πώς της φάνηκε η Μaria στα βραβεία μου απάντησε «Καλέ παλάβωσες; Τέτοιο κρίκο έχουμε και εμείς στην κουρτίνα του μπάνιου!». Πιθανότατα τη γνώμη της μαμάς Σούλας ενστερνίστηκαν και πολύ άλλοι -ευελπιστώ πως το fashion industry θα έχει καλύτερη γνώμη!)

Πριν φύγει από την Ελλάδα το 2013 & επί 9 χρόνια έχει δουλέψει σχεδόν σε όλα τα περιοδικά της Ελλάδας όπως Elle, Madame Figaro, OK, Hello, Celebrity. Μαζί με την Καλομοίρα το 2008 βρέθηκε στο Βελιγράδι για τη Eurovision. Έχει επιμεληθεί σχεδόν όλα τα πρόσωπα στο χώρο της showbiz όπως Φαίη Σκορδά, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μπέτυ Μαγγίρα, Ναταλία Γερμανού, Κατερίνα Παπουτσάκη και στο χώρο της τηλεόρασης έχει συνεργαστεί με αρκετές εκπομπές ως αποκλειστικός make-up artist & hair stylist. Ορισμένες από αυτές είναι το «Exclusive», «Πάμε Πακέτο», «Πρωινό μου», «Μες την καλή χαρά». Ακόμα, έχει βάλει την υπογραφή του σε πολλά video clips καλλιτεχνών είχε μόνιμη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή 

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ