Λεβέντης: Θα στηρίξω τον Τσίπρα μόνο αν διώξει τον Καμμένο

Την απόφασή του να στηρίξει την κυβέρνηση αλλά υπο προϋποθέσεις, εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης στα Παραπολιτικά  90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο κ. Λεβέντης είπε ωστόσο, ότι οι όροι για να στηρίξει ο ίδιος είναι να φύγει από την συγκυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος. «Αν διώξει τον Καμμένο, τότε θα στηρίξω την κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την εκτίμηση πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα σπάσουν σύντομα την κυβερνητική τους συνεργασία. «Βλέπω μια παρά φύσιν σύζευξη. Παντρεύτηκαν για τη νομή των λαφύρων δηλ. τα υπουργεία και δεν έκαναν καμία προγραμματική συζήτηση», πρόσθεσε ότι το κόμμα του δεν θα γίνει υπαίτιο κυβερνητικής κρίσης.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι πριν γίνει οποιαδήποτε συζήτηση δεν πρόκειται να στηρίξει, άνευ όρων την κυβέρνηση και δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. «Θέλω να δω τι μνημόνιο πάνε να εφαρμόσουν» τόνισε καλώντας τον πρωθυπουργό να ξανασυζητήσει με τους δανειστές τη συμφωνία.

Είπε ακόμα ότι του έκανε ανρητική εντύπωση το χάσιμο χρόνο που γίνεται στη Βουλή. «Λες και ήμασταν χασομέρηδες. Καθόμασταν και περιμέναμε απλά να περάσει η ώρα και να ψηφίσουμε. Επίσης αρνητική εντύπωση μου έκαναν οι συζητήσεις μεταξύ των βουλευτών. Θαρρείς και το μόνο που τους απασχολεί είναι πώς να βγάλουν περισσότερα χρήματα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ