Σάλος με Πόθεν Έσχες για υπουργούς: Ένας ξέχασε να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ, άλλος ότι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας

Ο δεύτερος υπουργός, φέρεται να είναι ιδιοκτήτης ιδιωτικής εταιρείας και να έχει μετοχές σε αυτή. Επιπλέον, ένας τέως βουλευτής εμφανίζεται να έχει μεγάλες φορολογικές εκκρεμότητες και έναν νυν βουλευτής έχει πολλές «τρύπες» στο «πόθεν έσχες» του, με ποσά που δεν δικαιολογούνται.

Μιλώντας στο MEGA η πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες Δέσποινα Χαραλαμπίδου δήλωσε ότι στο σύντομο διάστημα της θητείας της παρέλαβε από την προηγούμενη σύνθεση της Επιτροπής μια σειρά από εκκρεμότητες, οι οποίες χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης και ήδη εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους ορκωτούς λογιστές.
Είπε επίσης ότι στο διάστημα της θητείας της και μάλιστα στην τελευταία προεκλογική περίοδο ήταν σε διερεύνηση και εξετάστηκαν από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες με τη δική της συμμετοχή ως πρόεδρος της Επιτροπής σειρά τεσσάρων περιπτώσεων υπόχρεων με προβληματικά πόθεν έσχες.
Αυτά τα πόθεν έσχες θα πρέπει, όπως τόνισε, να εξεταστούν από τη νέα Επιτροπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μην υπάρχει κανένα κενό.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ