Βίντεο: Βάναυσος ξυλοδαρμός DJ στην Ίμπιζα - Τι λέει ο ίδιος για τα εφιαλτικά λεπτά που έζησε;

Η επίθεση διήρκεσε 20 λεπτά, με τον δράστη να τον έχει ρίξει κάτω, να τον γρονθοκοπεί σε όλο του το σώμα και να τον δαγκώνει στο πρόσωπο. 

Ο ξυλοδαρμός ήταν τόσο έντονος που φαίνεται ο δράστης να βγάζει το τζάκετ του, να σκουπίζει τον ιδρώτα του από το μέτωπο και να συνεχίζει.
Ένα νέο σοκ για τον 38χρονο Βρετανό ήρθε όταν οι αρχές συνέλαβαν τον ίδιο και άφησαν τον Ισπανό δράστη ελεύθερο. Δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί και γιατί του επιτεθεί ώσπου τον ενημέρωσαν οι αρχές. Τον είχε περάσει για εισβολέα.

"Ειλικρινά νόμιζα ότι θα με σκότωνε. Νιώθω σαν να έκανα 12 γύρους με τον Μάικ Τάισον. Το πρόσωπό μου πρήστηκε σαν μπαλόνι και έσταζε αίμα από τα χτυπήματα. Ακόμα με στοιχειώνει ο ήχος των δαγκωμάτων του. Έκανε σαν άγριο ζώο. Οι αρχές μου είπαν ότι υποψιάστηκε πως δεν ζω εκεί. Αλλά ξέφυγε από κάθε λογική χρήση βίας. Από τη στιγμή που άρχισε να με χτυπά δεν σταμάτησε μέχρι που ήρθαν οι αρχές".

Μετά το απίστευτο περιστατικό, ο 38χρονος που έπαιζε μουσική για 2 χρόνια στην Ίμπιζα αποφάσισε να επιστρέψει στο Λονδίνο και θέλει την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ