Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ελεύθερη η Βίκυ Σταμάτη ίσως και σήμερα λόγω capital controls & άρσης εγγυοδοσίας

Eτσι, μόλις η Βίκυ Σταμάτη βρει το διαβατήριό της, προκειμένου να το παραδώσει, θα δει την πόρτα της ελευθερίας ακόμη και σήμερα.

Σημειώνεται ότι χθες το δικαστήριο έκανε δεκτή την έβδομη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλε η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, επιβάλλοντάς της, όμως, σκληρούς περιοριστικούς όρους και εγγύηση αρχικά 70.000 ευρώ. 

Οι συνήγοροί της, λέγοντας ότι η κυρία Σταμάτη δεν έχει «δεκάρα τσακιστή», ζήτησαν να μειωθεί το ποσό της εγγύησης και έτσι το δικαστήριο κατέβασε το ποσό στις 50.000 ευρώ. 

Ωστόσο, παρότι η απόφαση για την αποφυλάκιση της συζύγου του πρώην υπουργού ελήφθη χθες, έμεινε για μια ακόμη βραδιά στη φυλακή, καθώς το ποσό δεν είχε συγκεντρωθεί. 

Τελικά, η κυρία Σταμάτη θα δει την πόρτα της εξόδου από τη φυλακή χάρη στο παραθυράκι πάνω στο οποίο «πάτησαν» οι συνήγοροί της. 

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να παραδώσει το διαβατήριό της, όπως της επιβλήθηκε με τους περιοριστικούς όρους (επιπλέον, της απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ της επιβλήθηκε η υποχρέωση να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της τρεις φορές τον μήνα). 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ