Το πιο τρυφερό love story: Ο άντρας της έγραφε κάθε μέρα ένα γράμμα αγάπης - Δείτε τον στο βίντεο

Η Kris Bresnan είχε κρατήσει ένα είδος μυστικού από τον άνδρα της Bill. Ωστόσο η αποκάλυψη δεν ήταν τίποτα λιγότερο από συγκινητική.  Ο άντρας της, της έγραφε κάθε μέρα από ένα γράμμα αγάπης για 40 ολόκληρα χρόνια.

«Δεν ήταν όλα γράμματα αγάπης. Κάποια ήταν ξεκαρδιστικά, άλλα αστεία και άλλα απλά χαριτωμένα. Ήταν γράμματα με όλα τα είδη των συναισθημάτων.» δήλωσε η Kris.

Η αγάπη είναι ένα ισχυρό φάρμακο. Ο Bill και η Kris συναντήθηκαν το 1974 και ερωτεύτηκαν. Δήλωσαν πως ποτέ δεν είχαν κανένα καβγά. Διαφωνίες βέβαια υπήρχαν αλλά τίποτα τόσο σοβαρό που να μην μπορεί να λυθεί μέσα από συζητήσεις.

«Δίνουμε ένα φιλί για καληνύχτα κάθε βράδυ και είναι σαν να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα το πρωί» δήλωσε ο σύζυγος. Ωστόσο, ο Bill δεν είχε ιδέα πως η Kris κράτησε κάθε κάρτα και γράμμα του και μάλιστα τα οργάνωσε ανάλογα με την ημερομηνία.

Οι 10.000 επιστολές μπήκαν σε 25 κιβώτια και κάθε ένα από αυτά λέει κάτι μικρό από την ιστορία του ζευγαριού.

Ο Bill έγραφε στη γυναίκα του ένα γράμμα κάθε μέρα για 40 ολόκληρα χρόνια, δηλαδή 10.000 γράμματα.

«Όλα τα  γράμματα είναι υπογεγραμμένα: ‘’Σε αγαπώ αγάπη μου’’. Είναι στην πραγματικότητα ένα ημερολόγιο αγάπης. Θα μπορούσα να διαλέξω μια μέρα του 1982 οπου ξεκινά με φαγητό σε ένα εστιατόριο, μια ταινία που είδαμε και τέλος την αντίδρασή της.» είπε ο Bill στο ABC News.

Τα γράμματα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι πήγαινε στη δουλειά με το τρένο.

«Ενώ ήμασταν στο σταθμό του Long Island και πίναμε μαζί καφέ, έγραψα κάτι στην άκρη μιας εφημερίδας και αυτό κράτησε μέχρι που της έδωσα πραγματικές κάρτες και γράμματα.» είπε ο  Bill.

Χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος, η Kris τα τοποθετούσε ανά ημερομηνία μέχρι που τα κουτιά έγιναν 25.

Τώρα το ζευγάρι τα κοιτά ένα ένα ώστε να αποφασίσει ποιες κάρτες και γράμματα θα δοθούν στα 4 παιδιά τους. Αλλά ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Bill;

«Ο μεγαλύτερός μου φόβος (και πιστεύω πως αυτό είναι στην ανθρώπινη φύση), είναι μήπως κάποια μέρα ξεχάσω να της δώσω κάρτα.»

Δείτε το ζευγάρι και την ιστορία του στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: aplus.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ