Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας κάνει σαν παιδάκι που φωνάζει τη μαμά για να μας κάνει "ντα"

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλε, μάλιστα, τον κ. Τσίπρα για απόπειρα παρέμβασης στην Δικαιοσύνη αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε για τα «πόθεν έσχες» των υπουργών του.

«Ο κ. Τσίπρας εξέδωσε απόφαση: Ολοι είναι αθώοι. Που το κατάλαβε και γιατί;», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης για να προσθέσει: «Ειδε τι λείπει από τα πόθεν έσχες; Και αν το ξέρει πως έβγαλε απόφαση; Αυτός είναι η Δικαιοσύνη; Εμείς πιστεύουμε στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη με έντιμους δικαστές. Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα. Δεν θα μας τρομοκρατήσετε. Συμψηφισμοί δεν υπάρχουν. Ποιος έβαλε το δάχτυλο στο μέλι να τιμωρηθεί. Η ΝΔ έχει καθαρό πρόσωπο και δεν φοβάται όποια έρευνα και αν γίνει. Μην προσπαθείτε δήθεν να μας τρομάξετε».

Απαντώντας στα όσα ανέφερε για την αντιπολίτευση κατά την ομιλία του ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι θεωρεί υποχρέωσή του να απαντήσει στον κ. Τσίπρας καθώς, όπως τόνισε, «θέλει περίσσιο θράσος να εγκαλεί την αντιπολίτευση για διαφορικά ζητήματα».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια, ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως δεν μίλησε για όλα όσα έγιναν στην Σύνοδο της ΕΕ για το προσφυγικό που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

«Μάθαμε ότι έγιναν και άλλα, όχι μόνο αυτά που είπε. Μάθαμε ότι ζήτησε τη βοήθεια των Ευρωπαίων για να ψηφίσει η αντιπολίτευση τα μέτρα», ανέφερε και πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας «κάνει σαν το παιδάκι που  φωνάζει τη μαμά για να μας κάνει "ντα"».

«Βάζετε την κ. Μέρκελ, εσείς ο αντιμερκελιστής, να μας μαλώσει;», τόνισε.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι έκανε τον Σεπτέμβριο τις εκλογές, «για να μην ενημερωθεί ο λαός για τα όσα είχε συμφωνήσει και ψηφίσει η κυβέρνησή του».

«Ας μην κάνατε εκλογές αν τολμούσατε», είπε και πρόσθεσε: «υφαρπάξατε την ψήφο του λαού και αυτό δεν θα σας το συγχωρέσουμε ποτέ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ