H Miley θα τραγουδήσει γυμνή, το κοινό θα είναι γυμνό και μηχανήματα θα τους καταβρέχουν όλους με γάλα

Με τη συγκεκριμένη ποπ σταρ πλέον όλα μπορούν να "παίξουν". Έχει κάνει δεκάδες γυμνές φωτογραφίσεις, έχει προκαλέσει με δηλώσεις και εμφανίσεις και έχει καταφέρει να γίνει μέσα χρόνια ίσως η κορυφαία του κινήματος "λατρεύω να μισώ".  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και όσα αποκάλυψε στο instagram o frontman των Flaming Lips το επόμενο τους live θα είναι αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους, αλλά και όσους δεν συμπαθούν το γάλα. Η μπάντα η οποία κυκλοφορεί ένα κομμάτι σε συνεργασία με τη Miley Cyrus θα τραγουδήσουν σε μια πολύ κλειστή περφόρμανς χωρίς να φοράνε καθόλου ρούχα. Ωστόσο γυμνοί θα είναι και οι θεατές που θα επιλεγούν για να παρακολουθήσουν το σόου μιας και όσα θα συμβούν στη συναυλία θα χρησιμοποιηθούν για το βίντεο"Milky Milky Milk", από τη συνεργασία της Miley Cyrus και των Her Ded Petz.  

Σαν να μην έφτανε αυτό, και επειδή ο τίτλος το λέει ξεκάθαρα, στο βίντεο θα πρέπει να υπάρχει και γάλα, το οποίο κάπως θα πρέπει να ταιριάξει με το κόνσεπτ. Το δαιμόνιο μυαλό της τραγουδίστριας και ίσως των "μανατζαραίων" της σκέφτηκαν λοιπόν πως το γάλα θα δείχνει ωραίο πάνω στα γυμνά σώματα, οπότε αποφάσισαν πως όσοι είναι στη συναυλία θα λουστούν σε γάλα - ή έστω σε ένα υγρό που θα μοιάζει με γάλα.  

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ