Αρνούνταν να παραδοθούν στην αστυνομία επί έξι ώρες γιατί ήθελαν... σεξ για τελευταία φορά

Αμερικανοί αστυνομικοί που πήγαν να συλλάβουν έναν ύποπτο στο σπίτι, όπου διέμενε με τη σύντροφό του χρειάστηκε να περιμένουν υπομονετικά για πολλές ώρες καθώς το ζευγάρι είχε κλειδωθεί μέσα για να κάνει... έρωτα για τελευταία φορά.

Αφού πέρασαν έξι ώρες (είτε ο 34χρονος είχε πάθει "αφλογιστία", ή ήταν ασταμάτητος...) και με την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τον "εραστή" Πάτρικ Μπαουτίστα, 34 ετών, στο τροχόσπιτο του ζεύγους στη Φλόριδα, όπως ανέφερε το γραφείο του σερίφη της πόλης Τζάκσονβιλ. Η σύντροφός του, Λιάν Χουν, 30 ετών, συνελήφθη επίσης.

Ο Μπαουτίστα ήταν καταζητούμενος για ένοπλη ληστεία. Οι αστυνομικοί πήγαν το βράδυ της Τετάρτης στο τροχόσπιτο και διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι βρισκόταν μέσα. Ήταν άοπλοι, αλλά αρνήθηκαν να βγουν. 

Aκολούθησαν διαπραγματεύσεις, και η Λιάν Χουν είπε στους αστυνομικούς ότι δέχονταν μεν να παραδοθούν αλλά εκείνη ήθελε "να κάνει έρωτα μαζί του μια τελευταία φορά".

Παραβλέποντας το πάθος των δύο εραστών οι αστυνομικοί αποφάσισαν τελικά να καλέσουν τις ειδικές δυνάμεις για να τους αναγκάσουν να βγουν έξω. 

Και οι δύο κατηγορούνται για παράνομη κατακράτηση, επειδή είχαν περιορίσει στο σπίτι τους μια γυναίκα και δεν την άφηναν να φύγει και για αντίσταση κατά της αρχής χωρίς να προβάλουν βία.

Πηγή: mirror.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ