1000 & 1 νύχτες ο γάμος της Κινέζας Κιμ Καρντάσιαν: Διαμάντι 6 καρατίων, Dior νυφικό & τούρτα 3 μέτρων

Μια ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο που έχει ονομαστεί «Κιμ Καρντάσιαν της Κίνας» παντρεύτηκε σε μία εκπληκτική τελετή 20.000.000 δολαρίων, με γαμήλια τούρτα 3 μέτρων, νυφικό Dior ειδική παραγγελία και 2.000 καλεσμένους.

 

Η Γιανγκ, που είναι γνωστή ως angelababy, ξεκίνησε το μόντελινγκ στην ηλικία των 14 και πλέον θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Ασίας, παντρεύτηκε τον πρωταγωνιστή Χουάνγκ Ξιαόμινγκ στη Σαγκάη την περασμένη εβδομάδα.

Το εκπληκτικό φόρεμα της 26χρονης που ήταν ειδική παραγγελία στον οίκο Dior, χρειάστηκε πέντε μήνες για να δημιουργηθεί και έγινε χρησιμοποιώντας εκατοντάδες μέτρα σατέν οργάντζα και τούλι.

Η αφρόκρεμα της Ασίας ήταν μεταξύ των χιλιάδων καλεσμένων που παρακολούθησαν το γάμο ο οποίος κόστισε το διπλάσιο από τον γάμο της πραγματικής Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνι Γουέστ στην Φλορεντία τον περασμένο χρόνο.

Ο γάμος έγινε στο Εκθεσιακό Κέντρο της Σαγκάης, το οποίο γέμισε με χιλιάδες τριαντάφυλλα και κέικ ειδικά σχεδιασμένα για να μοιάζουν με καρουσέλ. 

Κάθε ένας από τους 2.000 καλεσμένους παρέλαβε μια τσάντα γεμάτη δώρα, μεταξύ των οποίων ένα κινητό τηλέφωνο. Το δαχτυλίδι της, ένα τεράστιο διαμάντι έξι καρατίων από Chaumet, λέγεται ότι έχει κόστος 1 εκατομμύριο δολάρια.

Πηγή: telegraph.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ