Good news: Νέο ρεκόρ Γκίνες με 4.648 cake pops & 1000 εθελοντές που έφτιαξαν οι Ηρακλειώτες στην Κρήτη‏

Το είπαν και το έκαναν!

Περισσότεροι από 1.000 Ηρακλειώτες κατάφεραν να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς με τη συνδρομή της σχολής Γαστρονομικών και Τουριστικών Σπουδών Culinary Studies Center, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου έφτιαξαν στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου την πιο μεγάλη γραμμή...κέικ του κόσμου με 4.648 τεμάχια ή 162,9 μέτρα παραγωγής.

Στην παραγωγή συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 εθελοντές, μικροί και μεγάλοι, που από νωρίς το πρωϊ φόρεσαν τα σκουφιά και τα γάντια τους και "ρίχτηκαν" στη μάχη της δημιουργίας.

Τίτλος του ρεκόρ που επίσημα έχει ανατεθεί από τον Οργανισμό “Guinness World Records” ήταν: Longest Line of Cake Pops -Η μεγαλύτερη γραμμή Cake Pops.

Σημειώνεται ότι υπήρχε  σχετικό προηγούμενο ρεκόρ που ορίζεται στα 2.500 τεμάχια, ποσότητα την οποία πέρασαν κατά πολύ οι Ηρακλειώτες. 

Τα cake pops διατέθηκαν από την σχολή μαγειρικής Culinary Studies Center στην Διακονία Αγάπης της Αρχιεπισκοπής και στην Εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι , για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού τους έργου. 

Από την Εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι  διατέθηκαν στο ''Κέντρο Παιδικής Μέριμνας'' και στην ''Στέγη Ανηλίκων''. 

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ