Σήμερα γάμος γίνεται! Η κόρη του Ολιγάρχη Εκατερίνα Ριμπολλλ παντρεύεται τον ωραίο χρηματιστή στο μυθικό Σκορπιό

Όλα έτοιμα για το γάμο της χρονιάς - Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα παντρεύεται τον Χουάν Σαρτόρι, με τις αποκαλύψεις για το γλέντι και τα μέτρα ασφαλείας να διαδέχονται η μία την άλλη...

Στιγμές δόξας θα ζήσει σήμερα, Τετάρτη ο άλλοτε παράδεισος του Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς ο Ρώσος ολιγάρχης Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, που βλέπετε και στη φωτογραφία με την κόρη του, ετοιμάζεται να ανοίξει σαμπάνιες και να δώσει το σύνθημα για ένα τρικούβερτο γλέντι, με αφορμή το γάμο της κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι της Παναγίτσας, δίπλα από τους τάφους της οικογένειας Ωνάση, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso το γλέντι θα ντύσουν μουσικά μπουζούκια και μπαλαλάικες. Το πιθανότερο είναι η γαμήλια δεξίωση να γίνει στη ροζ βίλα, οι πόρτες της οποίας θα ανοίξουν για πρώτη φορά. Η 26χρονη Εκατερίνα, πριν ντυθεί νύφη, αναμένεται να ξεναγήσει τους εκλεκτούς καλεσμένους στο νησί αλλά και να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του στολισμού και του μενού, με τα γκουρμέ φαγητά...

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον Σκορπιό
Τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του γάμου είναι δρακόντεια. Μετά από αίτημα της εταιρείας του κ. Ριμπολόβλεφ την περασμένη Άνοιξη και τη συναίνεση του υπουργείου Ναυτιλίας, ο λιμενάρχης Λευκάδας απαγόρευσε τη διέλευση πλωτών μέσων μεταξύ των νήσων Σκορπιός και Σκορπίδι. Τις τελευταίες μέρες άντρες της ασφάλειας του Ρώσου ολιγάρχη ''χτενίζουν'' την περιοχή ώστε κανείς να μην μπορεί να έχει οπτική επαφή με το σημείο που θα γίνει ο γάμος.

Η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα, θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Χουάν Σαρτόρι, στο νησί το οποίο έκανε διάσημο ο Ωνάσης. Ο 34χρονος σύντροφός της είναι Ελβετός πολίτης, που έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη και είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία.

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα λέει πως «Ο Σκορπιός σημαίνει τόσα πολλά πράγματα» για την ίδια και εκμυστηρεύεται: «Είναι το προσωπικό μου καταφύγιο που με βοηθά να ξεκουραστώ και να επιστρέψω πιο δυνατή στις υποχρεώσεις μου. Είναι το δεύτερό μου σπίτι, ο απόλυτος προορισμός για τις διακοπές μου» και προσθέτει: «Είναι επίσης ένα ιερό μέρος, γεμάτο ιστορία, παράδοση και σεβασμό. Όλα αυτά οφείλονται στην κληρονομία που άφησε πίσω του ο Αριστοτέλης Ωνάσης».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ