H εκθαμβωτική γυμνάστρια πιλάτες που άλλαξε την διάθεση του Γ. Παπανδρέου - Άφησε το ποδήλατο & αφιερώνει ώρες στη νέα μόδα

Αρτεμις Παπακωνσταντίνου. Αυτό είναι το όνομα της γυμνάστριας που μύησε τον Γιώργο Παπανδρέου στον κόσμο της pilates και του άλλαξε τη ζωή. 

Η γυμναστική πάντα αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του πρώην πρωθυπουργού. Ακόμη και όταν είχε τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας. Τζόκινγκ,ποδήλατο, κανό ήταν στο πρόγραμμά του ότι και να συνέβαινε. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες και μετά την αλλαγή αυτή που έγινε στη ζωή του τον Ιανουάριο, όταν το κόμμα του δεν μπήκε στη Βουλή και συνεπώς έμεινε και ο ίδιος εκτός, οι συνήθειες αυτές άλλαξαν. Τις απαρνήθηκε όλες (με εξαίρεση ίσως το κανό) για χάρη της pilates στην οποία τον μύησε η γυμνάστρια Αρτεμις Παπακωνσταντίνου, η personal trainer που, όπως λέγεται, έχει αλλάξει τη ζωή πολλών άλλων επωνύμων που ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα που εκείνη φτιάχνει ειδικά για αυτούς. 

 

«Εμπνέομαι από τους μαθητές μου. Κάθε μέρα, κάθε ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται σ’ εμένα το σώμα του ή και την εκπαίδευσή του με οδηγεί σε νέους δρόμους δημιουργικής εκγύμνασης με τη μέθοδο Pilates. Το ίδιο επιδιώκω καθημερινά κι εγώ γι’ αυτούς. Ν’ αποτελώ τη δική τους πηγή έμπνευσης για να πετυχαίνουν το επιθυμητό, ακόμη και το θεωρητικά ακατόρθωτο. Υγιές σώμα, ήρεμο πνεύμα και άρτια εκπαίδευση», γράφει η Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου στο βιογραφικό της στη σελίδα του γυμναστηρίου της.

Ενα ειδικό πρόγραμμα pilates, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, σχεδίασε η Αρτεμις Παπακωνσταντοπούλου και για τον Γιώργο Παπανδρέου. Ενα πρόγραμμα που όπως φαίνεται τον έχει βοηθήσει όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Ο κ. Παπανδρέου έκανε τη μεταγραφή από το γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας, όπου πήγαινε μέχρι τότε, στο «Mind & Body» της Κηφισιάς μετά τον Ιανουάριο, όταν το πολιτικό μέλλον έμοιαζε για εκείνον σκοτεινό. Η Αρτεμις τον ανάλεβε αποκλειστικά παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην τόνωση της ψυχολογίας του.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ