Αθηνά Οικονομάκου: Γιατί αρνήθηκε τις προτάσεις από την "Μουρμούρα", τους "Συμμαθητές" & το Star;

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε δεχτεί πρότασεις από την Μουρμούρα και τους Συμμαθητές, αλλά αρνήθηκε όπως δήλωσε στο TV ethnos. 

Είχες πρόταση και για πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»;

«Ναι, είχα. Ωστόσο, και για λόγους παρουσίας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό επέλεξα την πρόταση για κωμωδία στο Mega. Το ίδιο ισχύει και για τους “Συμμαθητές του ΑΝΤ1” αλλά και για κωμωδία στο STAR».

Σε τι ρόλο, λοιπόν, θα σε δούμε;

«Είναι ένα εξαιρετικά γλυκό σενάριο προσαρμοσμένο στα ελληνικά, καθώς η πρωτότυπη παραγωγή είναι του BBC και έχει ήδη κάνει επιτυχία σε πολλές χώρες. Πρόκειται για την τελευταία εβδομάδα ενός ζευγαριού πριν παντρευτεί όπου συμβαίνουν πραγματικά τρομερές ανατροπές. Συμβαίνουν διάφορα στον μέλλοντα σύζυγο που τον υποδύεται ο Μάκης Παπαδημητρίου, ένας πραγματικά εξαιρετικός ηθοποιός. Εγώ ως μέλλουσα σύζυγος αντιμετωπίζω επίσης τα πάνδεινα. Τους γονείς μου υποδύονται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Αριέττα Μουτούση. Θα δούμε λοιπόν μέρα, μέρα όσα θα γίνονται πριν από τον γάμο και στη συνέχεια προκύπτουν πολλά ευτράπελα τα οποία δεν αποκαλύπτουμε. Κωμωδία καταστάσεων λοιπόν που βασίζεται στους χαρακτήρες των ηρώων. Μια πολύ ωραία δουλειά σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου που δίνει μοντέρνα οτπική στα πράγματα. Η κωμωδία είναι κάτι που τηλεοπτικά δεν έχω ξανακάνει όπως είπαμε αλλά το έχω κάνει επανειλημμένες φορές θεατρικά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ