Εξαίσιες παπαρδέλες με ρόκα, θυμάρι & γκοργκοντζόλα - Πιο νόστιμο & πρωτότυπο δεν υπάρχει

Μια απίθανη συνταγή που θα λατρέψετε!

Υλικά

    1 πακέτο παπαρδέλες
    2 κουτ. σούπας βούτυρο
    2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
    30 ml κρασί λευκό ή ροζέ
    100 γρ. ρόκα, χοντροκομμένη
    150 γρ. γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ, θρυμματισμένα
    1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο
    αλάτι, πιπέρι

Ευχαριστούμε το gastronomos.gr για την παραχώρηση της συνταγής

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει τις παπαρδέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε. Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρουμε το κουκουνάρι για περίπου μισό λεπτό. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε τη ρόκα, τη γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ, το θυμάρι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ