Εξαίσιες παπαρδέλες με ρόκα, θυμάρι & γκοργκοντζόλα - Πιο νόστιμο & πρωτότυπο δεν υπάρχει

Μια απίθανη συνταγή που θα λατρέψετε!

Υλικά

    1 πακέτο παπαρδέλες
    2 κουτ. σούπας βούτυρο
    2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
    30 ml κρασί λευκό ή ροζέ
    100 γρ. ρόκα, χοντροκομμένη
    150 γρ. γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ, θρυμματισμένα
    1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο
    αλάτι, πιπέρι

Ευχαριστούμε το gastronomos.gr για την παραχώρηση της συνταγής

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει τις παπαρδέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε. Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρουμε το κουκουνάρι για περίπου μισό λεπτό. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε τη ρόκα, τη γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ, το θυμάρι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ