Θρίλερ με τον γιο του Michael Jackson: Είναι ο Marlon Brando ο βιολογικός του πατέρας;

Aν κάτι τέτοιο αποδειχτεί, σίγουρα θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή του Michael Jackson.

 Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Mark Lester, επιστήθιου φίλου του βασιλιά της ποπ, ο Marlon Brando θα μπορούσε να είναι ο βιολογικός πατέρας του μεγάλου γιου του, του Prince Michael Jackson. Όπως εξομολογείται στην εφημερίδα «Sun» ο βρετανός ηθοποιός, ο αείμνηστος τραγουδιστής, έπεισε τον Marlon Brando να δωρίσει το σπέρμα του. 

«Ο ηθοποιός πρέπει να ήταν τότε στα 60 του, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται, ενώ μπορεί να είχε καταψυχθεί το σπέρμα νωρίτερα», εξήγησε ο Mark Lester, ενώ όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ήταν πολλές οι φορές που είχε συναντήσει τον μεγάλο αστέρα του κινηματογράφου, λίγο πριν τον θάνατό του το 2004, στη φημισμένη Neverland. 

«Πέρασε πολλές από τις τελευταίες του ημέρες εκεί. Δεν ήταν ο μόνο διάσημος που βρισκόταν στο ράντσο. Είχα πάει να χαιρετίσω τον Brando. Καθόταν με τα μάτια του κλειστά δίπλα στον Michael και τα άνοιξε απότομα όταν τον πλησίασα, με τρόμαξε πολύ. Έμοιαζε πάρα πολύ με τον Prince όπως είναι τώρα» εξήγησε. 

Πηγή: radaronline.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ