Madonna: Θύελλα αντιδράσεων για την χθεσινή εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ στην Αμερική - Ήταν τελικά μεθυσμένη;

Αρκετοί ήταν οι θαυμαστές της τραγουδίστρια που απογοητεύτηκαν από την τελευταία εμφάνιση της, με το διαδίκτυο να παίρνει φωτιά...

Στο Louisville ορισμένοι μαγεύτηκαν, ενώ άλλοι εξοργίστηκαν με όσα είδαν τα μάτια τους στην περιοδεία της Madonna με τίτλο Rebel Heart Tour.

Η βασίλισσα της ποπ φαίνεται πως είχε πιει... δυο ποτηράκια παραπάνω! Η συναυλία της ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, με ορισμένους να κάνουν λόγο ακόμα και για 3 ώρες. "Η Madonna ήταν πολύ μεθυσμένη", σχολίασε κάποιος θαυμαστής της στο Tmz, με άλλον να λέει ότι ήταν "λίγο μεθυσμένη αλλά αστεία".

"Ήταν υπέροχη στη σκηνή αλλά σκύλα! Μίλησε άσχημα για τους ανθρώπους από το Κεντάκι και μιμήθηκε τη βουνίσια προφορά", σχολίασε θαυμάστριά της. Πολλοί ήταν οι θαυμαστές της που παραπονέθηκαν για την εμφάνισή της, αλλά οι περισσότεροι φαίνεται να απόλαυσαν τη συναυλία. Και αυτή η εμφάνισή της έρχεται μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της προσωπικής της ζωής, με τον γιο της Ρόκο να την εγκαταλείπει στις γιορτές και να περνά τις γιορτές των Χριστουγέννων με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ