Μεθυσμένη οδηγούσε η Στέφανι Σέιμουρ: Την συνέλαβαν ''ταρακουνημένη''

Μεθυσμένη στο Κονέκτικατ συνελήφθη να οδηγεί το γνωστό top model πραγματοποιώντας έτσι μια... επίσκεψη στο κρατητήριο.

Η Στέφανι Σέιμουρ είχε καταναλώσει τόσο αλκοόλ, που δεν μπορούσε ούτε να σταθεί στα πόδια της, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ενώ αρνήθηκε να περάσει από τα συνήθη τεστ νηφαλιότητας.

Η αστυνομία κλήθηκε στην έξοδο ενός αυτοκινητόδρομου, όταν η 47χρονη έριξε το Land Rover της σε ένα άλλο όχημα, που βρισκόταν σε πινακίδα «Stop». Ο αξιωματούχος που έφτασε στο σημείο αντιλήφθηκε αμέσως μία «έντονη οσμή αλκοόλ» που προέρχονταν από την Σέιμουρ, σύμφωνα με την αναφορά του.

«Μετά από 6-7 φορές που της ζητήσαμε την άδεια κυκλοφορίας, την ασφάλεια και το δίπλωμα, κατάφερε τελικά να ψάξει στην τσάντα της και έδωσε το δίπλωμα και μία πιστωτική κάρτα», ανέφερε ακόμη ο αστυνομικός.

Ο ίδιος παρατήρησε τα κόκκινα μάτια της Σεϊμούρ και, όπως αναφέρει το Fox News, της ζήτησε να βγει από το όχημα, για να κάνει τα συνήθη τεστ νηφαλιότητας, αλλά παρατήρησε ότι δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Το πρώην μοντέλο αρνήθηκε να περάσει από τεστ και συνελήφθη. Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 500 δολαρίων και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ