Η 24 χρονη ''μαύρη χήρα'' σκόρπισε τον θάνατο στην Άγκυρα - Ποια είναι η όμορφη φοιτήτρια του PKK που έδωσε την ζωή της & πήρε δεκάδες άλλων

H τουρκική αστυνομία συνέλαβε τέσσερις ανθρώπους στη νοτιοανατολική Τουρκία σήμερα καθώς φέρονται να σχετίζονται με την επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο που συγκλόνισε χθες την Άγκυρα, στοιχίζοντας την ζωή σε τουλάχιστον 37 ανθρώπους και συγκεκριμένα με το όχημα που χρησιμοποιήθηκε, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Το τουρκικό πρακτορείο επικαλείται πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας σύμφωνα με τις οποίες τα 4 πρόσωπα συνελήφθησαν και κρατούνται στην πόλη Σανλιούρφα, που βρίσκεται βόρεια των συνόρων με τη Συρία, αφού αποκαλύφθηκε ότι το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση αγοράστηκε από μία έκθεση αυτοκινήτων εκεί.

Οι 4 συλληφθέντες αναμένεται να μεταχθούν στην Άγκυρα.

Από την πλευρά του το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan έκανε λόγο για 6 συλλήψεις στην ίδια επιχείρηση.

Την ίδια ώρα το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς μετέδωσε επικαλούμενο πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας ότι ο δεύτερος φερόμενος βομβιστής ήταν Τούρκος υπήκοος και συνδεόταν με μαχητές του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK).

Νωρίτερα σήμερα οι τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας είχαν γνωστοποιήσει ότι μια γυναίκα φέρεται να ήταν η μία από τους 2 δράστες που σκόρπισαν τον θάνατο στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο τα στοιχεία της γυναίκας έχουν ταυτοποιηθεί από τα δακτυλικά της αποτυπώματα και το όνομά της είναι Σεχέρ Τζαγκλά Ντεμίρ. 

Αξιωματούχοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας επίσης επιβεβαιώνουν ότι είχε ενταχθεί στο PKK πριν από λίγα χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ