Αμέλια: Ανακηρύχθηκε η ομορφότερη της Βασιλικής οικογένειας - Είναι ανιψιά της Ελισάβετ

Η λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ είναι η εγγονή ενός εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, αλλά όχι οποιουδήποτε εξαδέλφου: του Δούκα του Κεντ. 

Παρότι είναι 36η στη σειρά διαδοχής στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας, οι μετοχές της βρίσκονται πολύ ψηλά. Αυτή η μακρινή εξαδέλφη βρίσκεται στο εξώφυλλο του Tatler, ενός περιοδικού που κάθε καλή οικογένεια της Αγγλίας έχει πάνω στο ασημένιο της τραπεζάκι, και μάλιστα με τον τίτλο «Αμέλια Γουίνδσορ, η πιο ωραία γυναίκα της βασιλικής οικογένειας». Σοκ για την Κέιτ Γουίνσλετ!


Η νεαρή Αμέλια δεν έπεσε φυσικά από τον ουρανό στο εξώφυλλο του Tatler. Το 2010 πόζαρε ήδη για τις σελίδες του Tatler, για μια σειρά μόδας με τον αδελφό της Εντουαρντ και την αδελφή της Μαρίνα, ντυμένοι όλοι με ρούχα Hardy Amies (επίσημος μόδιστρος της βασίλισσας ως το 1989).

Το 2013 η Αμέλια έκανε την είσοδό της στον κόσμο, σε ηλικία 18 ετών, στο Bal des debutantes, στο Παρίσι. Ηταν ήδη πολύ όμορφη, με τρομερή αυτοπεποίθηση και δήλωνε στο περιοδικό Madame Figaro: «Ελπίζω να διασκεδάσω και να ζήσω μια αξέχαστη εμπειρία, αλλά και να μπορέσω να φορέσω χωρίς προβλήματα αυτή την απίστευτη τουαλέτα Elie Saab».


Σήμερα, η κόρη του George Windsor, κόμητα του St Andrews, και της δόκτορος Sylvana Tomaselli (καθηγήτρια ιστορίας στο St John College του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ) είναι 20 ετών και σπουδάζει γαλλικά και ιταλικά στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.


Συχνά τροφοδοτεί τις κοσμικές στήλες με τον τρόπο ζωής της: θεωρείται η αριστοκράτισσα των πάρτι. Στον λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος έχει 4.858 followers, τη βλέπουμε να σιγοπίνει ένα τσάι με τις φίλες της, να χορεύει με σορτσάκι στο Notting Hill και να καπνίζει μέσα στο μπάνιο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ