Ζώδια και λάθη: Πως αντιμετωπίζουν την πιθανότητα ενός σφάλματος;

Τα λάθη είναι συνυφασμένα με την ανθρώπινη ύπαρξη, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι στα λάθη μας οφείλουμε πολλές από τις σημερινές ανέσεις μας.

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν στην ιδέα ότι θα υποπέσουν σε σφάλμα, κάποιοι άλλοι δεν το θεωρούν επιλήψιμο ή μειωτικό. Γεγονός είναι πως από τα λάθη μας μπορούμε να μάθουμε και να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά. Πως αντιμετωπίζουν όμως οι εκπρόσωποι του ζωδιακού την πιθανότητα ενός σφάλματος;

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι Κριός, το σημαντικό για σένα είναι η ελευθερία στις κινήσεις και στον τρόπο έκφρασης σου. Δεν αντέχεις να βάζεις το αυθορμητισμό σου σε καλούπια και στεγανά. Και αν παρ’ ελπίδα την κάνεις την στραβή, ε τότε σίγουρα κάποιος άλλος θα φέρει την ευθύνη, αυτό είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο! Κάποιος σε σαμποτάρισε, οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, σε χτύπησε η ατυχία, ο φθόνος και το κακό το μάτι. Γιατί εσύ είσαι απλά υπέροχος και αλάθητος…!!!! μμμ!!!αγαπημένο μου Κριαράκι!!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι Ταύρος; Θέλεις τα πάντα να είναι στην εντέλεια. Όλα κατάλληλα προετοιμασμένα, ζυγισμένα και αρμονικά σχεδιασμένα. Μέχρι να σιγουρευτείς ότι όλα έχουν σχεδιαστεί άψογα έχουν περάσει αιώνες, αυτό όμως δεν αποκλείει την πιθανότητα να πάει κάτι στραβά. Και αν παρ ελπίδα κάτι τέτοιο συμβεί, κατηγορείς το εαυτό σου ότι δεν προέβλεψες όλες τις πιθανές παραμέτρους και την επόμενη φορά χρειάζεσαι ακόμη περισσότερο χρόνο προετοιμασίας, νομίζοντας ότι έτσι θα αποκλίσεις το ενδεχόμενο του τυχαίου χμ!!! λάθους…

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Για έναν Δίδυμο το σφάλμα είναι κάτι πολύ σχετικό. Αυτό που σήμερα το χαρακτηρίζεις σφάλμα, αύριο μπορεί να το θεωρείς εμπνευσμένη πράξη ή θεία πρόνοια και το αντίθετο. Οι απόψεις σου μεταβάλλονται ανάλογα με τις διαθέσεις αλλά και τα αποτελέσματα που βλέπεις ότι φέρνουν οι εκάστοτε πράξεις σου. Δεν μπορείς να αντέξεις όμως στην ιδέα να υποπέσεις στο ίδιο σφάλμα για δεύτερη φορά. Αποτελεί πηγή απόλυτου εκνευρισμού ακόμη και το ίδιο σου το λάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη διαίσθηση σου σε γλιτώνει από πολλές κακοτοπιές και μπελάδες, υπάρχουν όμως στιγμές που λόγω συναισθηματικής φόρτισης η διαίσθηση ή οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες μπορούν να σε οδηγήσουν σε απατηλά μονοπάτια. Το να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις και αυτές τις λίγες μελανές στιγμές!!!αχ!!!!Καρκινάκια μου!

ΛΕΩΝ

Λάθος εγώ; Όχι δα! Ένα Λιοντάρι σπάνια παραδέχεται στον εαυτό του ότι έσφαλε σε μια απόφαση του και ακόμη πιο σπάνια να το παραδεχτεί σε τρίτους. Αν και έξυπνος, συχνά παραπλανιέσαι από την ανάγκη σου να σε θαυμάζουν και πιστεύοντας ακράδαντα ότι είσαι αλάνθαστος, να πέφτεις ξανά και ξανά στα ίδια λάθη. Πρέπει κάποια στιγμή να το πάρεις απόφαση και να πάψεις να αγνοείς τα μαθήματα που σου δίνει η ίδια η ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το απρόβλεπτο δεν έχει θέση στην κοσμοθεωρία σου! Άλλωστε ανάλωσες τόσο πολύ χρόνο και φαιά ουσία οργανώνοντας την κάθε σου κίνηση με την παραμικρή λεπτομέρεια, που ένα σφάλμα είναι το λιγότερο σκανδαλώδες! Είναι ένα πλήγμα στο κύρος και την αξιοπρέπεια σου και κάτι τέτοιο δεν θα επιτρέψεις να συμβεί ξανά. Ξεχνάς όμως ότι η ζωή δεν σκηνοθετείται, αλλά…απλά συμβαίνει…χμ!!!!

ΖΥΓΟΣ

Το οποιοδήποτε λάθος είναι οδυνηρό για σένα, γιατί καταστρέφει την αρμονία που με τόσο κόπο έχτισες στον κόσμο σου. Μπορεί να κάνεις ατέλειωτους υπολογισμούς, σκέψεις επί σκέψεων και πάλι να μην μπορείς να αποφασίσεις, αν θα πρέπει να πας προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Κάποια στιγμή όμως υπό την πίεση των καταστάσεων θα πρέπει να ενεργήσεις. Και υπό το κράτος του πανικού το λάθος θα το κάνεις. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.Tελεία παύλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξέρεις ότι διέπραξες σφάλμα, ξέρεις και πως το έκανες, προς θεού όμως μην το πάρει χαμπάρι κανείς! Όχι επειδή είσαι αλάθητος, αλλά επειδή νομίζεις ότι θα ξεπέσεις στα μάτια των άλλων. Ένα μπορείς να κάνεις..να αποδώσεις δε τις ευθύνες του δικού σου σφάλματος σε κάποιον άλλο, ε… τότε λύθηκε το πρόβλημα. Και το δουλεύεις υπόγεια, για να είναι τέλειο και …πολύ πιο πειστικό…!!!!

ΤΟΞΟΤΗ

Έλα μωρέ, ένα λαθάκι κάναμε, και τι έγινε. Υπάρχουν και χειρότερα στην ζωή. Αυτή η αισιοδοξία σου μπορεί να είναι εκνευριστική για πολύ κόσμο, γεγονός είναι πάντως ότι έχεις το ταλέντο να εντοπίζεις και να εστιάζεις στην θετική πλευρά κάθε κατάστασης. Από την άλλη όμως δεν ωριμάζεις ποτέ, γιατί δεν μαθαίνεις ποτέ μα ποτέ από τα λάθη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα δυσάρεστα συμβάντα, άρα και τα σφάλματα, δεν έχουν σχέση στην ζωή σου όπως αναφέρει το astrologos.gr! Ξοδεύεις πολύ χρόνο και ενέργεια για να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα να πάει κάτι στραβά, εάν όμως σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και συμβεί, εξοργίζεσαι με την απρονοησία σου, ξοδεύεις άλλο τόσο χρόνο, ίσως και περισσότερο, να εντοπίσεις ακριβώς τι έφταιγε, ποιος θα μπορούσε να θεωρηθεί συνυπεύθυνος και πώς να διασφαλίσεις ότι δεν θα συμβεί πότε ξανά κάτι τόσο δυσάρεστο. Χαλάρωσε και λίγο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έννοια του σφάλματος είναι πολύ γενική και αόριστη κατά την ταπεινή σου άποψη. Είσαι χαλαρός στην ζωή, θέλεις να έχεις ελευθερία κινήσεων και επιλογών και θεωρείς δεδομένο ότι και τα λάθη είναι μέρος και τίμημα της τόσο πολύτιμης για σένα ελευθερίας κινήσεων. Από τα λάθη σου δεν μαθαίνεις ποτέ, γιατί δεν θεωρείς ότι αποτελούν ένα σοβαρό μάθημα που πρέπει να το πάρουμε όλοι για να πάμε μπροστά.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχεις έναν ενσωματωμένο μηχανισμό προστασίας που δε αποτρέπει από τις κακοτοπιές. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στιγμές που είναι σαν να ψάχνεις να κάνεις την λάθος κίνηση. Και όταν την κάνεις, θα σου πάρει πολύ χρόνο για να διαπιστώσεις τι πήγε στραβά. Το σφάλμα που μπορεί να υποπέσεις θα σου δημιουργήσει φοβίες, ανασφάλεια και έντονο άγχος μην σου ξανασυμβεί. Χαλάρωσε και απόλαυσε το. Πάντα θα υπάρχει και δεύτερη ευκαιρία…!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ