Λύθηκε το μυστήριο με την Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής: Ανήκει σε Βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων

Στον Δημήτρη Καβαδέλλα ανήκει τελικά η περιβόητη Porsche που ήταν σταθμευμένη στο πάρκινγκ της Βουλής.

Ο Δημήτρης Καβαδέλλας είναι αρχιτέκτονας, με σπουδές στη Νεάπολη και στο Μιλάνο Ιταλίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου 1957 και κατάγεται από προσφυγική οικογένεια Βενιζελικών από τη Σμύρνη.

Στο βιογραφικό του αναφέρει πως από μικρό παιδί ενεπλάκη σε αγώνες για Δημοκρατία και Ελευθερία, ενώ συνελήφθη αμέσως μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Από το 1992 βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγωνιστή και Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Σε προηγούμενες εκλογές υπήρξε υποψήφιος στη Β” Αθήνας, όμως τώρα τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα έχει γίνει χαμός στο Facebook με τη φωτογραφία που δείχνει μια Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής και όλοι αναζητούσαν τον ιδιοκτήτη της.

Τη φωτογραφία ανέβασε ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος και από εκείνη τη στιγμή έχει κάνει τον γύρο των social media. Όλοι αναρωτιούνται σε ποιον βουλευτή μπορεί να ανήκει το συγκεκριμένο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο. Το σχόλιο είναι χαρακτηριστικό:

Τι λέει ο Βουλευτής για την Porsche

Οπως ο ίδιος λέει η εν λόγω Porsche, μοντέλο του 2000, περιήλθε στην κατοχή του πρόσφατα όταν κάποιος από τους πελάτες του (είναι αρχιτέκτονας) μη μπορώντας να τον πληρώσει για τις υπηρεσίες του, του έδωσε το αυτοκίνητο. 

Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, από τότε που ήρθε στα χέρια του η Porsche προσπαθεί να την πουλήσει αλλά... αγοραστής δεν βρίσκεται και γι' αυτό την έχει στο γκαράζ της Βουλής μέχρι να βρεθεί ενδιαφερόμενος για το αυτοκίνητο το οποίο πουλά αντί 6.000 ευρώ. Μάλιστα, έχει βάλει και αγγελία σε γνωστή εφημερίδα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ