Η Ελένη Μενεγάκη απαντά για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη & την βίλα στο Καστρί: Ψέμματα όλα όσα γράφονται για μένα

Κάτι που δεν συνηθίζει έκανε η Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά την έναρξη της σημερινής εκπομπής.

 Μετά από σειρά δημοσιευμάτων και φημών τόσο για το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη που γράφεται ότι ήταν μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, όσο και για τη μετακόμισή της σε βίλα στο Καστρί, η παρουσιάστρια έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

«Στη Νέα Υόρκη ήμουν μόνο με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο»

«Όταν δεν λέω τίποτα -που συνήθως δεν λέω τίποτα- βγαίνουν θέματα και γίνεται χαμός. Ορκίσου στο Ευαγγέλιο ότι στη Νέα Υόρκη ήμασταν μόνο εγώ κι εσύ και κανένας άλλος που να έχει σχέση με μένα και σένα! Δηλαδή, έλεος πια! Ξεκαθαρίζεις ότι πήγες για συνέντευξη... "Ναι, αλλά δεν πήγατε οι δυο σας". Ποιοι πήγαμε; Οι δυο μας πήγαμε».

«Ούτε μετακομίζω στο Καστρί, ούτε υπάρχει σπίτι στο Καστρί»!

Το τελευταίο που δεν έχω δώσει καμία σημασία, αλλά σήμερα θα σας το πω κι αυτό γιατί δεν αντέχω πια. Όπου μπαίνω με ρωτάνε: "Αλλάζεις σπίτι"; Κυκλοφορούν κάτι φωτογραφίες ενός ωραιότατου σπιτιού που δεν το γνωρίζω. Μέχρι και τα παιδιά μου με ρώτησαν: "Μαμά, πάμε Καστρί"; Λέω: "Όχι. Τι να κάνουμε, εκδρομή"; Μου λένε: "Με ρωτάνε οι συμμαθητές μου αν θα φύγουμε από το σπίτι μας".

Λέω: "Παιδί μου τι λες; Τι σχέση έχουμε εμείς με το Καστρί"; Ούτε μετακομίζω στον Καστρί, ούτε υπάρχει σπίτι στο Καστρί, ούτε έχω κάνει βόλτα στην περιοχή κοιτάζοντας είτε νοικιασμένα είτε σπίτια που πουλιούνται. Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται. Δεν θα απαντούσα, αλλά αυτό έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Με ρωτάει η μάνα μου, οι φιλενάδες μου... Τι είναι εκδρομή; Παίρνουμε δυο μπογαλάκια και πάμε; Θα φύγουμε από το σπίτι μας; Ίσως κάποιος να θέλει να το πουλήσει και λέει: "Κάτσε να βάλω τη Μενεγάκη μπροστά να παίξει στο σπίτι μου παντού μπας και βρεθεί κανένας πελάτης"».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ