Απίστευτο! Νύφη πολτοποίησε με σκεπάρνι το κεφάλι της πεθεράς της και μετά αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 14:00 σε οικία στη Γερμασόγεια, καθώς 57χρονη αλλοδαπή φέρεται να σκότωσε την 61χρονη Ελληνοκύπρια πεθερά της, κτυπώντας την στο κεφάλι με σκεπάρνι ενώ κοιμόταν και ακολούθως έθεσε τέρμα στη ζωή της, σύμφωνα με την Αστυνομία.
 

Τα γεγονότα φαίνεται να επιβεβαιώνονται και από τις έρευνες της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ο οποίος ανέφερε πως "θύμα είναι η Ευανθία Χαραλάμπους και δράστης η νύφη της Ζινάϊτα Χαραλάμπους, ομογενής από τη Γεωργία".


Την 61χρονη εντόπισε νεκρή στο κρεβάτι ο 44χρονος γιος της και, χωρίς να αντιληφθεί ότι στην κουζίνα βρισκόταν νεκρή η σύζυγος του, άρχισε να καλεί σε βοήθεια.


Η σκηνή αποκλείστηκε και με την είσοδο των αστυνομικών εντοπίστηκε νεκρή σε καρέκλα της κουζίνας και η 57χρονη, ενώ δίπλα της υπήρχαν διάφορα χάπια. Αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, ενώ στη σκηνή εντοπίστηκε και το σκεπάρνι που φέρεται να χρησιμοποίησε η 57χρονη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ