Βίντεο: Η συγκλονιστική στιγμή που 5χρονη σώζει την μητέρα της από πνιγμό

Η 5χρονη Άλισον από το Τέξας των ΗΠΑ δεν δίστασε ούτε λεπτό όταν είδε ότι η μητέρα της δεν έδινε σημεία ζωής στην πισίνα που απολάμβανε το μπάνιο της.

Ως ηρωίδα αντιμετωπίζεται πλέον η 5χρονη Άλισον στο Τέξας, η οποία δεν δίστασε να βουτήξει στην πισίνα του σπιτιού της θείας της προκειμένου να σώσει τη μητέρα της που είχε χάσει τις αισθήσεις μέσα στο νερό.

Η 34χρονη Τρέισι Άντεργουολντ κολυμπούσε στην πίσινα την περασμένη Παρασκευή όταν την έπιασε κρίση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθησεις της μέσα στο νερό.

Η μικρή Άλισον όταν μετά από πέντε λεπτά είδε ότι η μητέρα της δεν έδινε σημάδια ζωής, βούτηξε στην πισίνα, τράβηξε τη μητέρα της στα ρηχά και στη συνέχεια γύρισε το σώμα της προκειμένου να μην βρίσκεται πλέον μέσα στο νερό.

Εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει έξω από το σπίτι μια από τις αδερφές της Τρέισι την οποία η 5χρονη ενημέρωσε για το τι έχει γίνει.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι αν η Τρέισι είχε μείνει κάτω από το νερό για περισσότερη ώρα τότε σήμερα δεν θα ήταν μαζί μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η θεία της 5χρονης ηρωίδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ