6 χρόνια φυλακή στον διάσημο Άνταμ Τζόνσον για αποπλάνηση 15χρονης θαυμάστριας του

Με ποινή φυλάκισης για έξι χρόνια τιμωρήθηκε τελικά ο πρώην άσος της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, για την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη! 

Ο άλλοτε Άγγλος διεθνής εξτρέμ, από τον οποίο όμως η FA αφαίρεσε και τις 12 συμμετοχές που είχε με τη φανέλα με το εθνόσημο, λόγω της αποτρόπαιας πράξης του από τη στιγμή που αποπλάνησε και ασέλγησε σε 15χρονο κορίτσι, έμαθε σήμερα στο δικαστήριο πως θα πρέπει να περάσει τα επόμενα έξι χρόνια στη φυλακή.

Ο δικαστής, Τζόναθαν Ρόους, ανέφερε: «Είναι αποκλειστικά δικό σου λάθος και θα είναι η πρώτη φορά που θα περάσεις την πόρτα της φυλακής... Είναι ξεκάθαρα προσβολή του ήθους και της εμπιστοσύνης που σου έδειχναν θαυμαστές, κυρίως μικρής ηλικίας...».

Ο Άνταμ Τζόνσον παραδέχθηκε πως όντως βρέθηκε μόνος με την 15χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας προηγουμένως ανταλλάξει εκατοντάδες μηνύματα μέχρι να φτάσει η στιγμή να την πείσει να φιληθούν στο αυτοκίνητό του, ωστόσο, είχε διαψεύσει την σεξουαλική πράξη με τη μικρή, η οποία ισχυριζόταν πως είχε συμβεί...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ