Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τρομερό: Νεαρή γυναίκα συμμετείχε σε διαγωνισμό χορού και... πήραν φωτιά τα γεννητικά της όργανα

Από τη φωτιά στα γεννητικά της όργανα, έπαθε εγκαύματα στον κόλπο, αλλά προτίμησε να μην πάει στο νοσοκομείο και συνέχισε στον διαγωνισμό χορού.

Η γυναίκα που διαγωνίζεται σε επίδειξη χορού, φοράει μια στενή μπλούζα και ένα ακόμη στενότερο σορτς. Χορεύει και λικνίζεται για μια θέση στον τελικό. Η χορογραφία της έχει ένα μυστικό «άσσο» που θα της έδινε το εισιτήριο.

Θα χόρευε έναν «καυτό» χορό με πραγματικές φλόγες να αγκαλιάζουν το κορμί της. Όμως κάτι δεν υπολόγισε καλά και χωρίς κανείς να καταλάβει πως, πήρε φωτιά το στενό, μικροσκοπικό σορτς της, ακριβώς μπροστά στον καβάλο.


 
Μαζί με το σορτς, άρχισαν να καίγονται και τα γεννητικά της όργανα. Έκανε ένα βήμα για να κατέβει από την πίστα αλλά γλίστρησε. Και επί 20 δευτερόλεπτα η ευαίσθητη περιοχή της είχε πιάσει φωτιά.

Τελικά με τη βοήθεια κάποιων κριτών κατάφερε να σβήσει τις φλόγες. Όμως η ζημιά είχε γίνει. Είχε πάθει εγκαύματα στον κόλπο της. Η ίδια αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και προτίμησε να συνεχίζει να χορεύει μέχρι να περάσει στην τελική φάση. Ακόμη και τώρα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως έπιασε φωτιά το σορτσάκι στο συγκεκριμένο σημείο…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ