Daily Mail: Η Adele αποσύρεται από το τραγούδι για τα επόμενα πέντε χρόνια

Έτοιμη να αποσυρθεί -ξανά- από τη μουσική για πέντε ολόκληρα χρόνια είναι η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, η Adele αποφάσισε ότι θέλει να αφιερώσει τον χρόνο της στο παιδί και τον σύντροφό της, γι' αυτό και έκρινε ότι η καλύτερη λύση είναι να μείνει εκτός της μουσικής βιομηχανίας για πέντε ολόκληρα χρόνια.

«Είπε στους φίλους της ότι θα μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πέντε χρόνια, πριν βγάλει νέο άλμπουμ», αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη άτομα από το κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας τα οποία υποστήριξαν επίσης ότι η Adele «δεν θέλει να χάσει ούτε λεπτό από τη ζωή του γιου της», αν και γνωρίζει ότι η απουσία της θα είναι «σκληρή» για τους θαυμαστές της.

Η Adele ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της τον περασμένο μήνα και μέχρι τον Νοέμβριο θα δώσει συνολικά 105 συναυλίες σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της η τραγουδίστρια σχεδιάζει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ