Πωλητήριο έβαλε ο Γιάννος Παπαντωνίου στη βίλα του στη Σύρο:1,8 εκατ. ευρώ η τιμή

Να πουλήσει την πολυτελή βίλα του στα Τρία Λαγγόνια της Σύρου αποφάσισε ο Γιάννος Παπαντωνίου. 

Σύμφωνα με τη «RealNews» ο κ. Παπαντωνίου αποφάσισε να βγάλει στο «σφυρί» το ησυχαστήριό του στη Σύρο, στο οποίο κατά καιρούς είχε φιλοξενήσει σπουδαίες προσωπικότητες της πολιτικής, όπως, τον Φρανσουά Ολάντ.

Αναζητώντας κανείς τις αγγελίες πώλησης των πιο «χλιδάτων» κατοικιών, βλέπει τη φωτογραφία μιας ιδιαίτερα πολυτελούς βίλας, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη της Σύρου.
Πρόκειται για το ακίνητο των 575 τ.μ. -συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών χώρων- του Γιάννου Παπαντωνίου, το οποίο αναζητά νέο ιδιοκτήτη, καθώς ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, αποφάσισαν να το «βγάλουν στο σφυρί».

Το ζεύγος, που τον περασμένο Νοέμβριο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως, και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ ο καθένας για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» το 2009 – υπόθεση που προέκυψε από τη δημοσιοποίηση της «λίστας Λαγκάρντ» το 2012 -, πουλάει σήμερα την εν λόγω κατοικία και το πέριξ αυτής οικόπεδο, συνολικής επιφάνειας 9.575 τ.μ., για 1.800.000 ευρώ.

Η τιμή θεωρείται μικρή, έχοντας προσαρμοστεί στη συρρικνωμένη κτηματομεσιτική αγορά, καθώς το 2010 η εμπορική αξία μόνο της 224 τ.μ. διώροφης κατοικίας ανερχόταν στα 2.000.000 ευρώ, όπως είχαν αναφέρει σχετικά δημοσιεύματα την περίοδο εκείνη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ