21χρονη ξερίζωσε την καρδιά του εραστή της γιατί δεν την παντρεύτηκε - Τώρα θα την κρεμάσουν‏

Για πρώτη φορά στο Μπαγκλαντές μια γυναίκα θα οδηγηθεί στην κρεμάλα με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τον εραστή της. 

Το δικαστήριο εξέδωσε την σχετική απόφαση την Δευτέρα για την στυγερή δολοφονία που διέπραξε η 21χρονη Fatema Akhter Sonali, στην νοτιοδυτική πόλη Khulna τον Μάρτιο του 2014. Η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε ότι ο 28χρονος εραστής της κατέγραφε τις ερωτικές τους περιπτύξεις και τις είχε αποθηκευμένες στο laptop του ενώ παράλληλα, η ίδια ανακάλυψε ότι εκείνος είχε καταγράψει και τις ερωτικές του συνευρέσεις με άλλες γυναίκες.

Η παράλληλη άρνηση του 28χρονου να την παντρευτεί έκανε έξαλλη την νεαρή γυναίκα και μια ημέρα του Μαρτίου του 2014 κατέστρωσε το δολοφονικό της σχέδιο. Όπως η ίδια ομολόγησε στο δικαστήριο, έδωσε στον εραστή της να πιει αναψυκτικό με 20 υπνωτικά χάπια. Όταν εκείνος έπεσε αναίσθητος του έδεσε τα χέρια και τα πόδια, στη συνέχεια του έκοψε με μαχαίρι τον λαιμό και άνοιξε το στήθος του για να αφαιρέσει την καρδιά του.

«Ήθελα να δω πόσο μεγάλη καρδιά έχει ένας άνθρωπος που κάνει τόσο ριψοκίνδυνες πράξεις», ανέφερε στο δικαστήριο η κατηγορούμενη σύμφωνα με την δήλωση του εισαγγελέα Quazi Shabbir Ahmed στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP). Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά στο Μπαγκλαντές που μια γυναίκα θα κρεμαστεί και χαρακτήρισε την περίπτωση «ιδιαίτερη».

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα η 21χρονη παραδέχθηκε στο δικαστήριο την αποτρόπαια δολοφονία του εραστή της, που πραγματοποίησε για δύο λόγους, επειδή αρνήθηκε να την παντρευτεί και επειδή ανακάλυψε ότι κατέγραφε τις ερωτικές τους στιγμές.

Ο Tipu Sultan, αναπληρωτής γενικός διευθυντής των φυλακών στην χώρα, δήλωσε ότι θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα εκτελεστεί με αυτό τον τρόπο στο Μπαγκλαντές, αν πραγματοποιηθεί η απόφαση του δικαστηρίου, καθώς η 21χρονη έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ