Η Άνοιξη επιστρέφει: Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη με άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη, με ασθενείς ανέμους και τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στα νότια θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ