Δεν είναι πρωταπριλιά! Μπιγιονσέ και Αντέλ μαζί σε νέο δίσκο

Ο νέος δίσκος της Μπιγιονσέ θα περιλαμβάνει σύμπραξη με το ... αντίπαλον δέος, Αντέλ.

Εμμέσως η Αντέλ το είχε επιβεβαιώσει με την επιστροφή της στα μουσικά πράγματα τον περασμένο Νοέμβριο, όπου σε δηλώσεις της δεν αρνήθηκε ότι δέχτηκε αίτημα για συνεργασία με την Queen Bey.

Τώρα, όμως, αυτό που φαίνεται είναι ότι διέρρευσε στην διαδικτυακή πλατφόρμα Tidal είναι ένα τραγούδι του νέου άλμπουμ της Μπιγιονσέ δίνοντας στους θαυμαστές της «βασίλισσας» την ελπίδα ότι οι δύο μεγάλες σταρ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μάλιστα αύριο Παρασκευή 1 Απριλίου.

Σύμφωνα όμως με το Ε! News, το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ με τίτλο «Formation», θα κυκλοφορήσει μία εβδομάδα πριν από τον αρχικό προγραμματισμό και αντί στις 8 Απριλίου θα βγει στον αέρα αύριο, στην παγκόσμια ημέρα ψέματος.

Στο νέο δίσκο της Μπιγιονσέ θα περιλαμβάνονται κομμάτια με την Αντέλ, τον Τζέι Ζ, τον Κάνιε Γουέστ, την Νίκι Μινάζ, την Μαράια Κάρεϊ και τον Φρανκ Όσιαν. Συνολικά ο δίσκος θα έχει 14 τραγούδια.

Μάλιστα σύμφωνα με το Us Weekly η Μπιγιονσέ ξεκίνησε ήδη την μαγνητοσκόπηση του πρώτου της βίντεο κλιπ, στο οποίο συμπεριλαμβάνει και ένα πλάνο με την υποψήφια για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον, όμως σύμφωνα με το NBC News, μέλος από την παράταξη της Κλίντον, είπε ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ