Cameron Diaz στα 43: Αποκαλύπτει το πρόσωπο της χωρίς ίχνος μακιγιάζ πρωί πρωί

Οι γυναίκες της βιομηχανίας του θεάματος είναι σχεδόν εγκλωβισμένες στην εικόνα τους με αποτέλεσμα κάθε φορά που μια φωτογραφία τους από την καθημερινότητά να διαρρέει, να γίνεται αμέσως βορά στα media. 
 

Όλη αυτή η φιλοσοφία μεταφέρεται και στις υπόλοιπες γυναίκες που γενικά είναι αντιμέτωπες με τα ζητήματα ηλικίας, εμφάνισης και γήρανσης.   Πολλές είναι πια οι διάσημες που συχνά απαρνούνται το μακιγιάζ και δείχνουν το πρόσωπό τους απαλλαγμένο από τα φτιασιδώματα. 

Ακόμη συχνότερες είναι και φωτογραφήσεις με ελάχιστο ρετούς, αλλά εκεί που πραγματικά οι διάσημες τολμούν είναι τα social media. H πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα αυτή είναι, η ηθοποιός Cameron Diaz η οποία πριν από λίγες ώρες πόζαρε χωρίς καθόλου μακιγιάζ για μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο ίνσταγκραμ. Η Diaz είναι 43 ετών και όπως φαίνεται έχει πάρει πολύ στα σοβαρά τα γυναικεία θέματα καθώς κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για τo ζήτημα της ηλικίας των γυναικών και το πέρασμα του χρόνου. 

Το βιβλίο έχει τίτλο "The Longevity Book -The Science of Ageing, the Biology of Strength and the Privilege of Time " και η ηθοποιός παροτρύνει τις γυναίκες να απαλλαχθούν από το άγχος  της ηλικίας.   
"Είμαι ενθουσιασμένη που συνεχίζω τη συζήτηση, επειδή το να μάθεις πως μπορείς να μεγαλώνεις καλά, θα σε βοηθήσει να μεγαλώσεις καλά. Αν κατανοήσετε πώς λειτουργεί το σώμα σας, τότε μπορείτε να αναλάβετε δράση για να το βοηθήσετε βοηθήσει να κρατηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να μπορεί να σας συνοδεύσει μέσα από μια μακρά και όμορφη ζωή." γράφει η Diaz. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ