Η Margot Robbie γρονθοκόπησε ερωτικά τον ταρζάν της: Το παρατράβηξε στην διάρκεια των γυρισμάτων

Η Margot Robbie, μια από τις ωραιότερες γυναίκες του Χόλιγουντ, τραυμάτισε τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "Ο θρύλος του Ταρζάν" κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ερωτικής τους σκηνής.

Η Robbie, παίζει την  Τζέιν στην νέα εκδοχή του "Θρύλου του Ταρζάν" και όπως αποκαλύφθηκε το παράκανε λίγο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ερωτικής σκηνής με τον Ταρζάν, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά τον Alexander Skarsgard.

Μάλιστα, ήταν ο σκηνοθέτης που αποκάλυψε στην Entertainment Weekly πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ερωτικής τους σκηνής η Margot Robbie γρονθοκόπησε, χωρίς να το θέλει, τον Skarsgard.

"Γυρίζαμε τη σκηνή όπου έκαναν έρωτα και της είπα να τον χαστουκίσει ή να τον χτυπήσει ελαφρά. Η Margot τον γρονθοκόπησε, κάνοντάς του μια μελανιά", ανέφερε ο ίδιος.

 

Παράλληλα, ο Skarsgard δήλωσε για τον χαρακτήρα της Τζέιν πως, "Δεν θέλαμε να είναι ένα απαρχαιωμένος χαρακτήρας. Δεν θέλαμε απλά ο δυνατός άνδρας να σώσει το κακόμοιρο κορίτσι, προτιμήσαμε αυτό το κορίτσι να είναι δυνατό και ανεξάρτητο. Έτσι, όταν προτείνεις τον συγκεκριμένο ρόλο στη Margot, είναι σίγουρο ότι θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα".
Ο "Θρύλος του Ταρζάν" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου.

 

Πηγή: Theladbible

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ