Ποια κυρία Murdoch; Ο Πούτιν τα έχει με αυτή τη Ρωσίδα καλλονή «φάντασμα»- Την «σπίτωσε» στη Μόσχα

Ενώ οι φήμες τον ήθελαν να έχει σχέση με την 47χρονη Wendi Deng, πρώην γυναίκα του Rupert Murdoch, μία μυστηριώδης 23χρονη φαίνεται πως είναι αυτή που έχει κλέψει την καρδιά του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η 23χρονη Alisa Kharcheva αγόρασε σπίτι σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Μόσχας, με τις... κακές γλώσσες να θέλουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως αυτόν που βρίσκεται πίσω από την αγορά.

Η εντυπωσιακή "Miss Απρίλης" υποστηρίζει ότι αγόρασε το σπίτι από τον 47χρονο επιχειρηματία Grigory Baevsky, ο οποίος λέγεται πως είναι ο "μεσίτης" του προέδρου της Ρωσίας και μάλιστα ότι έχει σχέση με την μία κόρη του.

Η πρώην φοιτήτρια δημοσιογραφίας και φιναλίστ στο διαγωνισμό Μiss Ρωσία είχε στείλει ένα... γατάκι στον Βλαντιμίρ Πούτιν για τα γενέθλιά του το 2012, γράφοντας ότι πίστευε πως ήταν το καλύτερο δώρο για έναν πρόεδρο που τα έχει όλα.

Η Alisa είναι η μία από τις τέσσερις γυναίκες στις οποίες ο Grigory Baevsky, ένας άγνωστος Ρώσος επιχειρηματίας από την Αγία Πετρούπολη έχει αγοράσει σπίτι. Οι πρώτες δύο είναι οι Anna Zatsepilina και Leysan Kabaeva, η γιαγιά και η αδελφή της Alina Kabaeva, που οι φήμες ήθελαν να έχει σχέση μαζί της ο Πούτιν για οκτώ χρόνια. Η τρίτη γυναίκα ήταν η Katerina Tikhonova, η οποία φημολογείται ότι είναι η μικρότερη κόρη του Πούτιν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ