Αϊβάζης -Κορινθίου, Σίσσυ - Μαραντίνης με την ΙΚΕΑ έτρεξαν στον 11ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

Την Κυριακή 3 Απριλίου 1.500 δρομείς της ΙΚΕΑ RUNNING TEAM έδωσαν ραντεβού στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης κι έτρεξαν για ένα πολύ καλό σκοπό, την ενίσχυση του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας της ΙΚΕΑ, «Σταθμοί Χαράς». 

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, συμμετείχε ενεργά σε αυτό το αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός. Από το Σάββατο 02.04.2016 στο περίπτερό της, που βρισκόταν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι συμμετέχοντες στην ΙΚΕΑ RUNNING TEAM είχαν την δυνατότητα να πάρουν τα δελτία συμμετοχής τους.

 

Για την ενίσχυση του σκοπού, στην ομάδα συμμετείχαν διάσημοί μπαμπάδες και μαμάδες όπως ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Νάνσυ Μαλλέρου. 

 

Η ΙΚΕΑ στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, δημιούργησε, πριν από τρία χρόνια, το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς». Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές, στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς στις ευρύτερες περιοχές των καταστημάτων ΙΚΕΑ, διαμορφώνοντας λειτουργικούς χώρους όπου τα παιδιά μπορούν να περνούν όμορφες στιγμές.

Για το 2016, έχει προγραμματίσει να διαμορφώσει και να εξοπλίσει πάνω από 10 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας προϊόντα ΙΚΕΑ λιανικής αξίας πάνω από 200.000 ευρώ.

 

Γιατί για τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να προσπαθείς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ