Story: Είχε μια δουλειά που πληρωνόταν αδρά & την άφησε για να γίνει… γοργόνα

Η 39χρονη Renee Cidiac από την Αυστραλία άφησε την δουλειά της σε μία εταιρεία η οποία της απέφερε μάλιστα πολλά χρήματα για να γίνει «επαγγελματίας γοργόνα» και όπως λέει είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. 

«Τα λεφτά ήταν φανταστικά αλλά ήταν το ίδιο πράγμα κάθε μέρα. Ενώ με το να δουλεύω ως γοργόνα, ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, μπορώ να πάρω μαζί τα παιδιά μου αλλά και να συναντήσω νέους ανθρώπους» αναφέρει η ίδια μιλώντας στη Daily Mail Αυστραλίας.

Η Cidiac ονειρευόταν από παιδί, όπως λέει να γίνει γοργόνα. Ακόμη και όταν έπαιζε με τον αδερφό της στο νερό κολλούσε τα δύο της πόδια για να μοιάζει με μια γοργόνα. Έτσι το 2007 ανακοίνωσε στο αφεντικό της ότι απλά θέλει να τα παρατήσει όλα και να γίνει επαγγελματίας γοργόνα. Τώρα έχει μια μικρή εταιρεία, την «BellaLina Mermaids» με έξι άτομα προσωπικό που την συνοδεύουν στα διάφορα σόου που δίνει και στις φωτογραφήσεις.

Φοράνε τα κοστούμια τους και δουλεύουν ως γοργόνες όπως λέει χαρακτηριστικά, ενώ συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς για άρρωστα παιδιά. Πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκε για 48 ώρες ένα κοριτσάκι το οποίο είχε μια ευχή, να γνωρίσει από κοντά μια γοργόνα. «Η χαρά που πήρα από όλο αυτό και από την οικογένεια που γνώρισα είναι απερίγραπτη. Αλλάζει μια ζωή με τον πιο όμορφο τρόπο» αναφέρει η 39χρονη.

Οι δύο κόρες της, η 9χρονη Isabella και η 7χρονη Angelina αγαπούν αυτό που κάνει ενώ ο σύζυγός της, παρά το γεγονός ότι έχει κάποιες αμφιβολίες είναι πολύ υποστηρικτικός. Η γυναίκα ελπίζει να μπορέσει να δημιουργήσει και ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο θα αφορά τους ωκεανούς με διάφορες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ