2 επαύλεις, 1 σταρ: Η Britney Spears αλλάζει τις βιλές σαν τους άντρες - Υπέρογκα ποσά για τις αγοραπωλησίες

Britney Spears: Ένα όνομα, μια ιστορία! Η άλλοτε πριγκίπισα της ποπ είναι πλέον 33 ετών και έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι του real estate όπως πολλοί διάσημοι, πουλώντας και αγοράζοντας επαύλεις. 

Αυτή τη φορά πούλησε την πολυτελή βίλα της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια (φωτό στο slideshow) και αγόρασε μία άλλη σε χαμηλότερη τιμή αποκομίζοντας σημαντικό κέρδος. 

Αγόρασε το 2012 την πρώτη της κατοικία στην Καλιφόρνια, μια έπαυλη που θυμίζει έντονα Μεσόγειο, για 8,9 εκατομμύρια δολάρια και σίγουρα την πούλησε πολύ πάνω από την τιμή αυτή. Πρόσφατα αγόρασε μια έπαυλη στην ίδια περιοχή, πάλι με χαρακτηριστικά ιταλικής βίλας προς 7,4 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι πήρε ένα καλύτερο σπίτι και έβαλε και λεφτά στην άκρη! 

Φρόντισε μάλιστα να βγάλει και φωτογραφία δίπλα στη νέα της πισίνα προκαλώντας χαμό με το ατυχές photoshop που υπέστη η... μέση της!

Η πρoηγούμενη βίλα της Britney, όπως μπορείτε να δείτε στο slideshow, ήταν όλη σε αποχρώσεις του γκρι & του λευκού, ενώ η καινούργια βίλα της σταρ έχει ένα πιο... rustic στιλ.

Καλορίζικη βρε Britney!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ