Ελαφόνησος, Γύθειο, Λακωνία σε 1 μόνο βίντεο - Η Πελοποννησιακή ομορφιά σε 2 μόλις λεπτά

Η Πελοπόννησος (γνωστή και ως Μωρέας ή Μωριάς) είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας με φημισμένες περιοχές και πανέμορφα τοπία όπως φυσικά όλη η χώρα μας. Η Πελοπόνησος έχει μια μοναδική ομορφιά και ειδικά οι παραλίες είναι και πανέμορφες.

Το Γύθειο είναι ιστορική κωμόπολη και λιμάνι που βρίσκεται στη νότια Πελοπόννησο κοντά στις εκβολές του ποταμού Ευρώτα, δυτικά του μυχού του Λακωνικού κόλπου. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους ανατολικούς πρόποδες του όρους Λαρύσιο και αποτελεί το κυριότερο λιμάνι του Λακωνικού κόλπου και το δεύτερο της νότιας Πελοποννήσου, μετά την Καλαμάτα.

Η Ελαφόνησος βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου με έκταση 19 τετραγωνικά χιλιόμετρα και απόσταση μόνο 570 μέτρα από την απέναντι Πελοποννησιακή ακτή της Πούντας που μαζί με άλλα 3 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης στην Λακωνία αποτελούν την Κοινότητα Ελαφονήσου.

Το εντυπωσιακό βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια μέσα από ένα drone των περιοχών Ελαφόνησος, Γύθειο, Λακωνία που πραγματικά αναδεικνύει την ομορφιά της Πελοπόνησου σαρώνει σε κλικς στο YouTube.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ