Αποχώρησε αιφνιδιαστικά το κουαρτέτο: Το Wikileaks η αιτία;

Έφυγε από την Αθήνα το κουαρτέτο και πολλά είναι τα σενάρια για τον λόγο της αποχώρησή τους. Όλα δείχνουν πάντως ότι φοβούνται για την ασφάλεια των επικοινωνιών.

Οι επικεφαλής του «κουαρτέτου» αποχώρησαν πρωί - πρωί από το Χίλτον επιστρέφοντας στην έδρα τους και θα επανέλθουν το βράδυ. Αιτία; Οι φόβοι για την ασφάλεια των μεταξύ τους επικοινωνιών. Η απόφαση σύμφωνα με τα Parapolitika ελήφθη από τους επικεφαλής της Κομισιόν και του ΔΝΤ ενώ κατά τις ίδιες πηγές η επιστροφή τους θα συνοδευτεί από πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Η αναχώρηση εκπροσώπων των θεσμών (τουλάχιστον Κομισιόν) για Βρυξέλλες οφείλεται στη συμμετοχή τους με φυσική παρουσία, γεγονός που επιτρέπει καλύτερη διαβούλευση, στο EWG που συνεδριάζει σήμερα. Θα επιστρέψουν εντός της ημέρας στην Αθήνα όπου, εν πάση περιπτώσει, συνεχίζονται και αυτή τη στιγμή οι διαβουλεύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Μαρτίου όταν η Ντέλια Βελκουλέσκου συνομιλούσε με τον προϊστάμενό της στο ΔΝΤ Πωλ Τόμσεν για τις διαπραγματεύσεις, η συνομιλία τους καταγράφηκε και δημοσιεύθηκε μέσω των Wikileaks από τα ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ