Μηνύσεις και αγωγές Αντώνη Σαμαρά κατά Γεροβασίλη και συγκεκριμενων ΜΜΕ

Μηνύσεις και αγωγές ετοιμάζεται να υποβάλει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη καθώς και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για «όσα εν γνώση τους, ψευδή και συκοφαντικά, έγραψαν και είπαν σε βάρος του».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του κ. Σαμαρά, «ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα υποβάλει άμεσα μηνύσεις και αγωγές εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη καθώς και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Παραπολιτικά, Κουτί της Πανδώρας και Δημοκρατία) για όσα εν γνώση τους, ψευδή και συκοφαντικά, έγραψαν και είπαν σε βάρος του».

 

Αφορμή αποτέλεσαν όσα αναφέρθηκαν περί εμπλοκής του στη λίστα Λαγκάρντ. Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού εξαπέλυσαν το Σαββατοκύριακο επίθεση στην Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη δήλωσή της για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που εμπλέκει ανθρώπους από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά με τη λίστα Λανγκάρντ.

«Η σημερινή δήλωση της κ. Γεροβασίλη που έσπευσε να υιοθετήσει σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, είναι όχι μόνο ψευδής, όπως το δημοσίευμα, αλλά και χυδαία», ανέφεραν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ