Αλέφαντος: Έγκλημα, έγκλημα, έγκλημα, ποδοσφαιρικό έγκλημα θα κάνετε - Τι λέει για Κοντονή

Πριν πιάσω τα ματς, θέλω να μιλήσω για το GREXIT γιατί δεν έχετε καταλάβει τι θα γίνει εδώ πέρα. Ο Κοντονής πάει να διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να τον πετύχω στο δρόμο, να πέσω πάνω του και να του εξηγήσω κάποια πράγματα. 

Είσαι άσχετος με το ποδόσφαιρο άνθρωπέ μου, είσαι αρχάριος, είναι φανερό. Δεν το αγαπάς το ποδόσφαιρο. Θα μας γυρίσετε οι άσχετοι της κυβέρνησης στο 1955, όταν παίζαμε στο χώμα, σε δραματικές καταστάσεις.

 

Μετά μπαίνοντας στην Ευρώπη προόδευσε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθε ο επαγγελματισμός. Και φτάσαμε στο απώγειο το 2004 όταν η Eθνική ομάδα έκανε υπερήφανη την Ελλάδα και βγήκε όλος ο ελληνικός λαός στους δρόμους.

 

Αυτά που δεν μπορούν να κάνουν οι πολιτικοί, δηλαδή να δώσουν υπερηφάνεια στο λαό τρώγοντας τη μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη, τα έκανε το ελληνικό ποδόσφαιρο πρόσφατα με την Εθνική. Και πάνε τώρα οι πολιτικοί που μας διέλυσαν οικονομικά και κοινωνικά, πάνε να διαλύσουν και το ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουν ότι θα φέρουν τέτοια καταστροφή που θα γραφτούν στα μαύρα βιβλία της ιστορίας του ελληνικού αθλητισμού.

Κι εσείς οι δημοσιογράφοι δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι θα πάθετε. Όταν θα παίζει ο Ολυμπιακός με τους κακούς παίκτες εναντίον του Πλατανιά με τους κάκιστους παίκτες -αφού όλοι οι καλοί παίκτες, ξένοι και Έλληνες θα έχουν φύγει στο εξωτερικό- όταν η ΑΕΚ δεν θα βλέπεται και ο Παναθηναϊκός δεν θα βλέπεται και ο ΠΑΟΚ που ήδη δεν βλέπεται, δεν θα βλέπεται εντελώς, τότε θα σας τσακίσει η ανεργία, όλοι θα πληγούν, οι παράγοντες, οι παίκτες, οι προπονητές, οι εργαζόμενοι στις ομάδες, οι δημοσιογράφοι, οι πάντες. Όλοι θα βγουν χαμένοι. Όλοι.

 

Τυφλωμένοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού από το μίσος τους για τον Μαρινάκη και για τον Ολυμπιακό που δεν πιάνεται, πάνε να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους. Ο Ολυμπιακός πάει και ρίχνει 5 γκολ στο Αγρίνιο ενώ είναι αδιάφορος και έχει έξω τόσους βασικούς. Ο Ολυμπιακός δεν σταματιέται, ο Ολυμπιακός έχει ομαδάρα, και αυτοί μιλάνε για διαιτησία ότι φταίει για όλα.

 

Παίρνετε μια μόρφωση ρε, πάτε στο πανεπιστήμιο, γίνεστε βουλευτές και υπουργοί και κάνετε σα μικρά παιδάκια να περάσει το δικό σας; Ντροπής πράγματα. Για ένα γινάτι πάτε να μας φέρετε στο 1955. Επειδή δεν μπορούν να ψηλώσουν τις δικές τους ομάδες για να φτάσουν τον Ολυμπιακό, πάνε να κοντύνουν τον Ολυμπιακό και να κοντύνουν ακόμα περισσότερο τις δικές τους ομάδες, μία ισοπέδωση προς τα κάτω. Έγκλημα, έγκλημα, έγκλημα, ποδοσφαιρικό έγκλημα θα κάνετε.

 

Δεν κοιτάτε τα χάλια σας με αυτόν τον Βέλγο σκηνοθέτη που φέρατε για το φεστιβάλ ο οποίος παρουσίασε άντρες να χορεύουν με τα γεννητικά τους όργανα έξω να κουνιούνται και με τους κώλους τους σε θέα. Τι είναι αυτά ρε, αυτός είναι πολιτισμός; Αντί να διορθώνετε αυτά, πάτε να διαλύσετε το ποδόσφαιρο.

 

Νέα παιδιά να πηγαίνουν να βλέπουν αυτές τις αηδίες και στο τέλος να ζητάνε να κυκλοφορούν κι αυτά με τα γεννητικά όργανα έξω. Αυτή είναι η πρόοδος; Αυτά εγώ τα λέω ανωμαλία.

 

Είδα πάλι τον Μπακασέτα που τον έλεγαν για τον Ολυμπιακό, εγώ είχα τις σοβαρές επιφυλάξεις μου, ποιος Μπακασέτας, ο Ολυμπιακός θέλει ταχύτατους παίκτες σαν τον Φορτούνη. Μπακασέτας λέει, σοβαρά μιλάτε;

Ένας καταπληκτικός Φορτούνης πάλι στο Αγρίνιο, αυτός οδηγεί τον Ολυμπιακό, όχι μόνο ασίστ και πάσες, σε αυτά δεν δίνω μεγάλη προσοχή εγώ, αλλά και γκολ. Σε αυτό δίνω μεγάλη αξία, στο γκολ, αυτό είναι το δύσκολο, αυτό είναι το δυσεύρετο, το παιδί έχει το γκολ στο τσεπάκι. Καλά πόδια, ταχύτητα, επινοήσεις, μέχρι και από κόρνερ πήγαινε να σκοράρει. Χαίρεσαι να τον βλέπεις, παρασύρει όλο τον Ολυμπιακό.

 

Όμως ρε Ματζουράκη βλέπεις έναν παικταρά, θυσίασε έναν παίκτη σου να τον πάρει από κοντά να μη σε διαλύσει στο Αγρίνιο. 8 γκολ μπορούσες να φας.

 

Ο Πετράκης με δικαιώνει, 2 χρόνια πριν είχα πει και το επαναλάμβανα ότι τον εκτιμάω αυτόν ως προπονητή, με φτωχά εργαλεία και όμως πάει πολύ καλά τον ΠΑΣ, τον είδα πάλι, γύρισε το 4-4-2 σε 5-3-2 όταν έπρεπε, έχει κάνει μια ομάδα πολύ ωραία.

 

Όπως και ο Πογέτ με δικαίωσε, και τολμάνε κάποιοι να του κάνουν κριτική, ναι, διώξτε τον Πογέτ να πάρετε το Τσάμπιονς Λιγκ! Το υλικό της ΑΕΚ είναι της πλάκας αν μιλάμε για πρωταθλητισμό, και όμως ο Πογέτ την έφερε στην κορυφαία θέση πίσω από τον Ολυμπιακό. Και ορίστε, τον νίκησε τον Πανιώνιο που τον είχαν παρουσιάσει ομαδάρα, τον νίκησε 2-0 και με 10 παίκτες από το 0-0.

 

Είδα τη Λέστερ με αυτόν τον φορ που σας έχω πει από καιρό, τον Βάρντι, ταχύτατος, διεισδυτικός, τους φεύγει από δεξιά και αριστερά, δεν πιάνεται, αυτός μαζί με τον καλύτερο χαφ στην Αγγλία τον Καντέ οδηγούν τη Λέστερ στο πρωτάθλημα. Από μήνες πριν είχα πει ότι η Λέστερ δεν είναι έκπληξη και ότι μπορεί να το πάρει το πρωτάθλημα. Έχει ταχύτατο άξονα, την έχω αναλύσει, μη λέω τα ίδια πάλι. Άξια παίρνει το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Αυτός ο φορ πάντως μου θυμίζει τον Ανρί στα νιάτα του. Έχουν σβήσει τα βαριά σέντερ φορ. Τέτοιους παίκτες πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στον άξονα, ταχύτατους, σαν τον χαφ και τον φορ της Λέστερ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ