Συμμορία κακοποιών έδειρε άγρια νεαρό σε βενζινάδικο - Ο εφιάλτης του σταμάτησε κατά τύχη - Φώτο, βίντεο

Στο βίντεο φαίνεται το θύμα να προσπαθεί να τρέξει μακριά. Σκόνταψε και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που εκείνη την ώρα έβαζε βενζίνη. Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης του, με τη συμμορία κακοποιών να τον χτυπούν χωρίς έλεος.

Άρχισαν να τον γρονθοκοπούν και να τον χτυπούν με κλωτσιές στο κεφάλι ενώ τους ικετεύει να σταματήσουν. Από τον άγριο ξυλοδαρμό έπεσε αναίσθητος, με τους κακοποιούς να ψάχνουν τις τσέπες του για να τον ληστέψουν.

Όπως αναφέρει η dailymail, ο 45χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων Pritesh Pattni ανέβασε το βίντεο από τις κλειστές κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να βρεθούν οι αδίστακτοι δράστες.

"Είναι η πιο σοκαριστική άγρια επίθεση που έχω δει ποτέ. Είναι αηδιαστικός ο τρόπος που τον χτυπούσαν ενώ ήταν αναίσθητος. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο κρανία. Θα μπορούσε να είχε πεθάνει".

Από την ημέρα που δημοσιεύτηκε το σοκαριστικό βίντεο οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 19χρονου και ενός 21χρονου. "Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ακόμα ανδρών που πιστεύουμε ότι συμμετείχαν στην επίθεση", τόνισε αστυνομικός της ομάδας Violent Crime Team του Μπέρμιγχαμ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ