H νέα εμφάνιση της Κέιτ που έκλεψε τις εντυπώσεις: Στις φτωχογειτονιές του Δελχί με φόρεμα μόλις 50 λιρών

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκαν σήμερα κοντά τα φτωχά παιδιά του δρόμου στο Δελχί, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής τους στην Ινδία.

Οι δυο τους φάνηκαν ιδιαίτερα συγκινημένοι δίπλα σε αυτά τα καθόλου προνομιούχα παιδιά.

Πρόκειται για παιδιά που φεύγουν από τα σπίτια τους και φτάνουν καθημερινά στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Το βασιλικό ζεύγος επισκέφτηκε μια φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει τα παιδιά αυτά. Ο διευθυντής της οργάνωσης Sanjoy Roy, ενημέρωσε το ζευγάρι για το έργο τους:

«Τα αγόρια αυτά έρχονται εδώ για τέσσερις ώρες την ημέρα, για μαθήματα και φαγητό», είπε. «Όταν δεν είναι εδώ, βρίσκονται στο σιδηροδρομικό σταθμό όπου ζουν» είπε.

Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τον ρώτησε αν αυτό είναι επικίνδυνο, ο κ. Roy απάντησε:

«Ναι, γι' αυτό προσπαθούμε να μείνουμε ενωμένοι. Φροντίζουμε περίπου 7.000 παιδιά τον χρόνο, αλλά φανταστείτε ότι κάθε μέρα περίπου 40 με 50 νέα παιδιά φθάνουν στο σταθμό».


«Συχνά τα παιδιά αυτά υποφέρουν από τραυματικές εμπειρίες, μαθησιακές δυσκολίες, ελλειμματική προσοχή / υπερκινητικότητα, και έχουμε ειδικά προγράμματα για να τα βοηθήσουμε. Εμείς φροντίζουμε τα πιο ευάλωτα παιδιά. Τα παιδιά αυτά φεύγουν από το σπίτι τους για να ξεφύγουν από σωματική και ψυχική κακοποίηση, απίστευτη φτώχεια ή ακόμα και από καταναγκαστικούς γάμους».

Η φιλανθρωπική οργάνωση έχει έξι σπίτια, 21 κέντρα επικοινωνίας και τρία κέντρα φροντίδας κοντά σε σταθμούς, περίπτερα λεωφορείων και σιδηροδρομικούς σταθμούς σε όλο το Δελχί.

Οταν ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ ρώτησε πώς θα μπορούσε να τους βοηθήσει, του απάντησε:

«Διαδώστε το. Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτά τα παιδιά ως παιδιά του δρόμου, ζητιάνους, κλέφτες αλλά είναι απλά παιδιά. Εχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση, στο μέλλον και στη ζωή. Έχουν δικαίωμα στην παιδική ηλικία».

Η εμφάνιση της Κέιτ με το φόρεμα των 50 λιρών

Για αυτή την επίσκεψη, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία ξέρει να ντύνεται απόλυτα σωστά ανάλογα με την περίσταση, επέλεξε ένα φόρεμα 50 λιρών.

Ηταν χαμογελαστή, ευδιάθετη και έπαιξε με όλα τα παιδιά. Τα άφησε ακόμα και να την χρωματίσουν στο πρόσωπο, ενώ φόρεσε και κολιέ από λουλούδια.


Με αυτή την εμφάνιση, η Κέιτ απέδειξε ότι δεν χρειάζεται πανάκριβα φορέματα και παπούτσια για να εντυπωσιάσει. Τα καταφέρνει εξαιρετικά και με ένα φθηνό φόρεμα.

Ετσι, φόρεσε ένα μακρύ μπορντό έθνικ στιλ φόρεμα 50 λιρών, με ζώνη δεμένη γύρω από τη μέση, το οποίο συνδύασε με φλατ παπούτσια. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με φλατ σε δημόσια εμφάνισή της.

Τα μαλλιά της ήταν χαλαρές μπούκλες, με ένα ελαφρύ πιάσιμο για να μην πέφτουν στο πρόσωπό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ