Η νέα εικόνα του Αστέρα Βουλιαγμένης με πρωταγωνίστρια την Τόνια Σωτηροπούλου

Κοσμοπολιτισμός, αίγλη, απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον, ανθρωποκεντρικές αξίες και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια του εμβληματικού resort.

Το Astir Palace βρίσκεται στην καρδιά της κοσμοπολίτικης περιοχής της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τη Βουλιαγμένη. Από τους πλούσιους κήπους αυτής της ιδιωτικής χερσονήσου ως την μαγευτική γαλάζια παλέτα του Σαρωνικού κόλπου, αυτή η εξαίσια έκταση γης αποτελεί έναν ιδανικό χώρο απόδρασης και ξεκούρασης.

Η προνομιακή τοποθεσία προσφέρει επιπλέον στους επισκέπτες μια σειρά διαφορετικών επιλογών για αγορές, φαγητό, διασκέδαση, ιστορικά μνημεία, τα μουσεία της Αθήνας και άλλα αξιοθέατα.

H προσέγγιση για την νέα επικοινωνία του Astir Palace Athens Riviera, βασίστηκε σε αθρωποκεντρικές αξίες, προκειμένου να μιλήσει στο συναίσθημα. Είναι μια επικοινωνία αξιακή όπως αρμόζει σε ένα brand όπως το Astir Palace και κοσμοπολίτικη γιατί αυτό πρέσβευε από πάντα.

Παράλληλα, το Astir Palace έχει καινούρια εταιρική ταυτότητα, που ταιριάζει πολύ με τον χαρακτήρα αλλά και την επικοινωνία του. Οι βασικές διαφορές δεν εντοπίζονται στο λογότυπο, αλλά στα χρώματά της.

Πλέον κυριαρχούν το χρυσό -που συμβολίζει το cosmopolitan legacy του Αστέρα και τις χρυσές εποχές που έχει ζήσει- και το μαύρο,  που είναι ο κατεξοχήν premium χρωματικός κώδικας και συμβολίζει την υψηλή ποιότητα σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων του.

Αστέρας. Ένα resort με ένα όνομα που θαρρείς πως καθόρισε την ιστορία του. Ένας προορισμός που έμελλε να ταυτίσει την ύπαρξή του με την παρουσία των μεγαλύτερων stars του κόσμου και να γίνει κλασικός. Όλοι αυτοί οι διαχρονικά λαμπεροί αστέρες, έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χώρο.

Έχουν αφήσει μια κοσμοπολίτικη κληρονομιά, της οποίας η αύρα είναι ακόμα εκεί. Και μένοντας στον Αστέρα, είναι σίγουρο ότι αυτό το cosmopolitan legacy θα παρασύρει τις σκέψεις και τις αισθήσεις. Μέχρι τη στιγμή που θα ξυπνήσεις από την ονειροπόληση, θα κοιτάξεις γύρω σου και θα αναρωτηθείς. Που τελειώνει το ένδοξο παρελθόν και που αρχίζει το απολαυστικό παρόν;

 

Φυσικά, εδώ, στο Astir Palace!

 

Tον σχεδιασμό της επικοινωνίας του Astir Palace καθώς και την υλοποίηση των δύο ταινιών ανέλαβε η διαφημιστική εταιρεία McVictor&Hamilton.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ