Kobe Bryant: Το συγκινητικό αντίο του μπασκετμπολίστα που άφησε εποχή (Βίντεο)

Ο Kobe Bryant, η αλλιώς "Μamba", στην τελευταία, μεγαλειώδη παράσταση της καριέρας του έβαλε βάζει 60 πόντους, οδηγώντας τους Lakers στη νίκη επί της Utah με 101-96.

Η τελευταία του βραδιά στο άθλημα που αγάπησε και στο οποίο αφοσιώθηκε σε όλη τη ζωή του. Ήταν λοιπόν αποφασισμένος να φύγει προκαλώντας πάταγο. Πέτυχε 60 πόντους με 22/50 σουτ και 10/12 ελεύθερες βολές, συμπεριλαμβανομένων και 17 στη σειρά στην τελευταία περίοδο, στο διάστημα που οι Lakers έκαναν την ανατροπή και νίκησαν τη Utah.

Επί 20 χρόνια όλοι μου έλεγαν: πάσαρε τη μπάλα. Σήμερα όλοι μου έλεγαν: μην πασάρεις” είπε γελώντας αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης 

Ο Κόμπι πήρε το μικρόφωνο, οι προβολείς στράφηκαν πάνω του και μίλησε από καρδιάς απευθυνόμενος κυρίως στην οικογένειά του και τον κόσμο των Λέικερς.

Το επίσημο βίντεο - αφιέρωμα του NBA στην καριέρα του Κόμπε:

Τα λόγια του Κόμπε που συγκίνησαν:

«Δε μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν 20 χρόνια. Εκτιμώ τρομερά τη διαδρομή που είχαμε μαζί. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ότι μείναμε ενωμένοι. Ήμουν φανατικός Λέικερ από τη στιγμή που άρχισα να παρακολουθώ μπάσκετ. Ήξερα όλους τους παίκτες στην ιστορία της ομάδας Δε μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο από την καριέρα μου. Είμαι περήφανος για τα πάντα. Για τα πρωταθλήματα, αλλά και τα πιο άσχημα χρόνια.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, το κίνητρο και την έμπνευση που μου δώσατε.

Να σας πω και κάτι αστείο; Τα τελευταία 20 χρόνια όλοι μου φώναζαν να πασάρω, ενώ σήμερα όλοι ήθελαν να κρατάω τη μπάλα. Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Αφιερωμένο σε όλη μου την οικογένεια. Δε μπορώ να πω τίποτα άλλο.

Mamba out».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ