Αχ! γέλασε το χειλάκι μου: Ηλεκτρονικό προσκλητήριο γάμου με τον Τρύφωνα Σαμαρά να... ξυρίζει τον γαμπρό

Αυτό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι ένα προσκλητήριο γάμου... Αλλά όχι συνηθισμένο... Είναι ένα προσκλητήριο γάμου σε ηλεκτρονική μορφή και σίγουρα δεν έχετε πάρει ποτέ ένα  παρόμοιο!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της ιδιαίτερης πρόσκλησης γάμου και σίγουρα όσοι προσκληθούν στο γάμο που θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο θα γελάσουν με την ψυχή τους!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Η νύφη Θεοδώρα, είχε αδυναμία στον Τρύφωνα Σαμαρά. Για να την ευχαριστήσει λοιπόν ο γαμπρός Δημήτρης, ξεκίνησε την προσπάθεια να βρεί τον Τρύφωνα και να του ζητήσει να γίνει ο πρωταγωνιστής σε αυτό το πρωτότυπο ηλεκτρονικό προσκλητήριο του γάμου τους!

Δες το βίντεο απο το TLIFE:

Ο Δημήτρης, βρήκε τον Τρύφωνα μέσω facebook του είπε την ιδέα του και το... αίτημά του και ο γνωστός hair stylist, ενθουσιάστηκε. Δέχθηκε αμέσως την πρότασή του και μάλιστα αφιλοκερδώς. Τα υπόλοιπα ήταν ... εύκολα και άκρως διασκεδαστικά.

Ο Δημήτρης πήγε στο hair salon του Τρύφωνα και σε λίγη ώρα αλλά με πολύ ..χιούμορ η ηλεκτρονική πρόσκληση γάμου του ζευγαριού ήταν έτοιμη:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ